Kinderboekentips, kinderboekenweek 2018

Deze kinderboekenweek geven we iedere dag een leuke kinderboeken tip. Go-Kids heeft landelijk 20 regio's en alle mama's en papa's uit de Go-Kids regio's hebben de leukste boeken tips verzameld die ze zelf met hun kids gelezen hebben.  

Vandaag de twaalfde tip=> Beste Vriendjes van Annie M.G. Schmidt


Het thema van de Kinderboekenweek is vriendschap. En wie zijn er nu betere vriendjes dan Jip en Janneke? Speciaal voor deze feestweek is er een mooie nieuwe uitgave met Jip en Janneke-verhalen samengesteld, waarin Jip en Janneke samen bladeren vegen, samen vliegeren, hun neus in de slagroom steken, de poes Siepie nat spuiten, ruzie zoeken om een springtouw en het ook weer goed maken. Want zo doen vrienden dat.


Omdat dit boek helemaal past bij het thema van de Kinderboekenweek, en Jip en Janneke tijdloos zijn, is dit de boekentip van Michelle van Ginkel van Bruna Flora! “Hoe vaak dit nog over de toonbank gaat, is ongelofelijk! Degenen die ermee zijn opgegroeid, lezen het nu zelf voor aan hun eigen kinderen. De boeken van Jip en Janneke zijn en blijven naar mijn mening het allerleukst om (voor) te lezen, en om cadeau te geven en te krijgen.”


 

 


Log In