Kabouterpaden regio Breda 

Wij hebben drie kabouterpaden in de regio Breda ontdekt. Er is een kabouterpad in het Mastbos in Breda, ook vind je een kabouterpad in Chaam en tot lot is er een kabouterpad bij de verloren hoek in Etten-Leur. 

Kabouterpad Mastbos Breda

Kinderen kunnen in het Mastbos een kabouterpad lopen. Deze route is erg leuk voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Kabouter Daantje Den wijst je de weg langs eens 1,5 km lange route. Steeds kom je een ander kabouter tegen. Bij de route hoort een boekje met vragen en opdrachten dat je hier gratis kunt downloaden.

Kabouterpad Etten-Leur en Prinsenbeek

Ook bij Etten-Leur en Prinsenbeek is een kabouterpad. Het heet kabouterpad De Hooiberg en i s onderdeel van het Liesbos. Dit stuk bos heet de verloren hoek. 

Volg de gemarkeerde kabouterpaaltjes voor een super leuke wandeling door het bos.

Het pad ligt in een stuk bos dat de Hooiberg heet. het is onderdeel van het Liesbos. Met het Go-Kids test team hebben we het opgezocht. Als je in je navigatie "Verloren Hoek Prinsenbeek " ingeeft dan kom je er. Je kan parkeren op de hoek van de Elshoutweg , Verloren hoek en daar loop je ook zo het bos in.

Kabouterpad Chaam

Komen jullie op bezoek bij kabouter Pimmetje Puntmuts? Hij woont in speelbos Chaam en je kunt hem vinden via het speciale kabouterpad. De eerste paal van dit kabouterpad staat bij pannenkoekenhuis De Steengroeve. Willen jullie liever lekker in bomen klauteren, hutten bouwen of slootje springen? Dat kan in het speelbos. In het speelbos van Chaam ontdekken kinderen spelenderwijs de geheimen van de natuur.

Start van het Kabouterpad:  Industriestraat 24, Chaam. Speelbos is ook bereikbaar vanaf de parkeerplaats aan de Huisdreef/Industriestraat.

Leuk te combineren met Brasserij Offcourse of Pannenkoekenhuis De Steengroeve. Bij De Steengroeve kan je een leuk opdrachtenboekje huren, wat bij het kabouterpad hoort. Dit is geschikt voor kids van 3 tot 6 jaar. Voor kinderen van 4 tot 8 jaar is er het Dierenvriendjes pad. En voor kids van 8 tot 12 jaar Expeditie boswachter. Ook deze opdrachten zijn te huren bij De Steengroeve.

Kijk hier voor nog meer speelbossen en natuuruitjes met kinderen in de regio Breda

Log In