Heerlijk spelen bij De Belhamel in Lage Zwaluwe

We zijn uitgenodigd om te komen spelen bij De Belhamel in Lage Zwaluwe. Vanaf Breda is het maar 16 km rijden dus we zijn er zo. We rijden meteen door na schooltijd en we hebben zo voldoende tijd om lekker te gaan spelen en te ontdekken. Het is prachtig weer en dat komt heel goed uit. Bij de Belhamel kan je niet alleen binnen spelen, nee ook juist met mooi weer ben je hier echt aan het juiste adres. De Belhamel heeft een heerlijk groot terras waar je lekker kunt zitten en genieten van de natuur om je heen. Als je binnen komt krijg je een nummer mee die je op je tafeltje kan zetten, en als je wat besteld dan komt dit op jouw tafelnummer te staan. Hierdoor heb je lekker een vast plekje en dat is ook wel handig voor de kids om te weten. De kinderen willen eerst in het grote speeltoestel spelen. Ze kunnen hierop klimmen, klauteren, glijden en nog veel meer.

speeltoestel     trampo     waterpomp

Daarna gaan we het terrein ontdekken en er is van alles te doen zoals een hele grote tokkelbaan, een super groot lucht springkussen, volgens mij heet dit officieel een airtrampoline, er zijn schommels, een grote zandbak en er is een gaaf automatisch grijpwagentje om zand mee te verplaatsen. Daarnaast is er nog een soort kartbaan met elektrische voertuigen zoals een raceauto en een motor. Het voordeel is ook dat je bij de Belhamel lekker met water kan spelen en kliederen. Kids vinden dat natuurlijk heerlijk om te doen en het zorgt natuurlijk ook voor lekker wat verkoeling bij warm weer (neem dus voor deze zekerheid droge kleertjes mee voor de kids). Er is op het terrein een plek met een waterpomp met houten balken om het water te verplaatsen. 

boot     elektrisch     overzicht

Het leuke is dat je bij de Belhamel ook met bootjes kunt varen, hiervoor moet je eerste een poort door dus kleine kinderen kunnen niet zomaar naar de bootjes en de vijver. Je kunt de kids een zwemvest aandoen want die zijn hier gratis te leen, vervolgens kan je op de natuurvijver gaan varen. In deze vijver zwemmen natuurlijk ook vogels en er zitten kikkers en vissen in de vijver. Je kunt ook naar het eilandje toe varen en je kunt hier kleine goudklompjes gaan zoeken. De kids kunnen zich bij de Belhamel een hele dag goed vermaken. 

Meer info en tarieven van de Belhamel