De Nobelaer
Parklaan 2, 4873 ER Etten-Leur

Hét cultuurhuis in Etten-Leur

De Nobelaer

 

De Nobelaer: Waar Kunst en Cultuur Samenkomen

Als je in Etten-Leur woont, dan ben je vast wel bekend met De Nobelaer. Dit centrum voor kunst en cultuur biedt entertainment voor alle leeftijden – van het jongste gezinslid tot de oudste generatie.

Een Theater vol Leuke Familievoorstellingen

Een van de belangrijkste trekpleisters van De Nobelaer is het theater. Hier kun je genieten van veel verschillende familievoorstellingen. Of je nu houdt van muziek, dans of cabaret, er is voor ieder wat wils. Het theater staat bekend om zijn kwalitatief hoogstaande voorstellingen en verrassende acts. Je kunt erop rekenen dat je iedere keer weer wordt vermaakt als je een avondje naar het theater gaat.

Maar niet alleen volwassenen worden hier vermaakt, ook de kids kunnen volop terecht bij De Nobelaer! Want kennismaken met cultuur en kunst kan niet vroeg genoeg beginnen. Is dat moeilijk of saai, cultuur? Welnee! Bij De Nobelaer maken ze er voor kinderen juist een feestje van. Er zijn speciale voorstellingen die helemaal gericht zijn op de kleintjes onder ons. Zo maak je van jongs af aan kennis met kunst en cultuur op een leuke en speelse manier.

Een Centrum voor Cultuureducatie

Naast het theater, vind je bij De Nobelaer ook een centrum voor cultuureducatie. Hier kun je terecht als je bijvoorbeeld een instrument wilt leren spelen, danslessen wilt nemen of toneellessen wilt volgen. Er zijn allerlei verschillende cursussen en workshops te vinden om jouw creatieve talenten verder te ontwikkelen. De lessen worden gegeven door professionals die hun vak als geen ander verstaan. Het maakt niet uit of je beginner bent of al gevorderd – er is voor ieder niveau iets te vinden.

Een Bibliotheek en Speelotheek


Tot slot heeft De Nobelaer ook nog een bibliotheek en speelotheek. Hier kun je terecht voor een goed boek of voor gameplezier. De bibliotheek heeft een ruime collectie aan boeken voor jong en oud. Daarnaast organiseert de bibliotheek ook leuke activiteiten, zoals voorleesmiddagen en schrijfwedstrijden. Zo kun je niet alleen lekker in stilte genieten van een goed boek, maar ook gezellig samenzijn met andere boekenliefhebbers.

Naast de bibliotheek vind je de speelotheek, waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen en zich laten verwonderen. Hier kunnen ze spelletjes lenen, knutselen en leuke activiteiten meemaken. De speelotheek stimuleert de fantasie van de kinderen, waardoor ze spelenderwijs leren en ontdekken.

Kijk hier

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor