Boschstraat 114, 4811 GK Breda

Ontsnap uit de escape room met je kinderfeestje

Escape room voor kinderen

Vier je kinderfeestje in de escape room van Escaping Breda

Het is tijd om rijk te worden! Jullie partner Jack heeft de perfecte kans gecreëerd om de AMT Bank te overvallen. In het bank kantoor vinden jullie creditcards van de rijkste klanten! Maar schiet op Jack kan de politie slechts 60 minuten bij jullie weg houden.  

Let's Rob The Bank is een super leuke en spannende Escape Room voor families met kinderen vanaf 9 jaar. 

Bij deze bankroof hoef je je geen zorgen te maken over een gevangenisstraf, zolang jullie natuurlijk netjes binnen 60 minuten uit deze ontsnappingskamer weten te ontkomen. Baan je zo snel mogelijk een weg door meerdere ruimtes als bankrover en probeer door slim na te denken en het oplossen van allerlei puzzels zoveel mogelijk geld mee te roven. Zullen jullie als miljonairs deze escape room verlaten?

Deze escape game is zeer geschikt voor kinderfeestjes en familie-uitjes met kids vanaf 9 jaar (onder begeleiding van minimaal 1 volwassene).

Ook met een familie is Let's Rob The Bank super leuk, deze escape room biedt namelijk voldoende uitdaging voor jong en oud!

Gezellig café met bordspelletjes bij Escaping Breda

In het café van Escaping Breda kunnen jullie zowel voor als na het spelen van de escape room gezellig wat drinken. 

Jullie kunnen je verder perfect in het café vermaken met de leukste bordspellen! Er staan twee grote kasten met heel veel spelletjes! Van klassiekers als Monopoly, Rummicub & Regenwormen tot strategiespellen als Catan, Stratego & Saboteur, er is altijd iets voor jullie bij.

De drankjes nemen jullie tijdens het kinderfeestje af bij de bar van Escaping Breda maar in overleg kunnen jullie wel zelf een taart of andere traktatie meenemen. 

  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Horeca aanwezig
  • Indoor