Het CJG Breda organiseert regelmatig cursussen, workshops en lezingen voor ouders en voor kinderen. De kindercursussen zijn bijvoorbeeld voor kinderen die wat steviger in hun schoenen willen staan of voor kinderen die het lastig vinden om over hun emoties te praten. Ga je scheiden, dan kan het je kind helpen het hierover te hebben met andere kinderen, ook dan kunnen jij en je kind bij het CJG Breda terecht.  

In januari 2020 start het CJG een nieuwe kindercursus Samen is Cool.

CJG Breda start cursus voor kinderen van 8 tot 12 jaar "Samen in Cool"

Voor kinderen kan het soms best lastig zijn om samen te werken. Laat jouw kind zich in een groepje niet zo snel horen of vergeet het wel eens naar de mening van een ander te luisteren?

In de workshops ‘Samen is cool’ oefenen kinderen op verschillende manieren met samenwerken.  Onder begeleiding van een CJG coach doen de kids allerlei leuke opdrachten in tweetallen of kleine groepen. Tijdens deze opdrachten ervaren kinderen wat werkt en leren ze op een goede manier met elkaar samen te werken.

De workshops worden begeleid door een coach van CJG Breda. Er kunnen maximaal acht kinderen deelnemen.
De workshops zijn voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar en vinden plaats op 24 en 31 januari 2020 van 16:00 tot 17:00 uur in Breda.

Voor meer informatie over deze kindercursus van het CJG Breda kijk hier