Yes! Vanaf 17 september gaat Bounce Valley Breda open!  Trampolineparken hebben we al een aantal en die vinden we super leuk. Dit lijkt er op maar is ook totaal anders! Dit concept kennen jullie vast nog niet, want dit bestond nog niet in Nederland! 

Bounce Valley Breda open vanaf 17 september 2021 

Op de plek van de oude indoorspeeltuin Joepie wordt op dit momenteel de laatste hand gelegd aan het airpark Bounce Valley Breda. De gehele hal ligt vol met springkussens. Je kunt het eigenlijk wel één groot springkussen noemen. Al springend over lucht kom je allerlei obstakels tegen. Je klimt omhoog, glijdt weer naar beneden, springt naar de soccerzone en scoort! Je wordt uitgedaagd voor een potje whipe-out. Wie blijft het langste overeind? Extra leuk, Bounce Vally Breda heeft naast diverse coole obstakels en bounce onderdelen ook een super coole attractie, namelijk een Laser maze! Zorg dat de laserstralen je niet raken! 

Opening springkussenpark of airpark Breda

Bounce Vally Breda gaat binnenkort open. Maar is het nu een een sprinkussenpark, of een airpark?  Je loopt en springt dus over lucht en je hoeft niet van het springkussen af om naar een ander obstakel te gaan. De hele hal bestaat uit luchtkussen: een airpark dus.

Gezinsuitjes en kinderfeestjes in Bounce Valley Breda

Natuurlijk wordt airpark Bounce Vallay dé plek om naar toe te gaan, ook voor kinderfeestjes. Hoe tof is het om met vriendjes en vriendinnetjes een middag te kunnen stuiteren in deze spingkussen hal? (en hoe heerlijk is het voor de ouders dat ze hun energie zo lekker kwijt kunnen, lang leve de rustige terugweg) 

Maar niet alleen voor kinderfeestjes zullen de kinderen hier naartoe willen: ook als gezinsuitje zal Bounce Valley Breda een populaire plek worden. En natuurlijk hoeven de kinderen niet alleen te bouncen: voor ouders is dit ook te gek! Het kind komt in je naar boven als je eenmaal op het springkussen staat! Daag je kids uit en bounce lekker samen! 

Wil je meer weten over Bounce Valley Breda? Ga dan naar deze pagina voor informatie over kinderfeestjes of naar deze pagina over gezinsuitjes.