Kerstcircus Etten-Leur

  • van:  22 december 2018 08:00
  • tot:  6 januari 2019 18:00
Kerstcircus Etten-Leur

Kerstcircus in Etten-Leur

De hele familie is welkom bij het KerstCircus in Etten-Leur voor een echte kerstbeleving. Duizenden fonkelende lampjes in een gezellig kerstdecor brengen jullie naar een wereld waar jullie met open ogen kunnen dromen!

Het circus is, zeker tijdens de donkere winterdagen, een magische wereld voor elke leeftijd!

Kaartjes reserveer je hier

Dubbel feest tijdens deze kerstvakantie bij het Kerst Circus in Etten-Leur

Het is deze winter dubbel feest in Etten-Leur: het Brabantse circus viert haar 5 jarig jubileum en tevens bestaat de circustraditie wereldwijd precies 250 jaar! Genoeg reden tot feest, en dat wordt gevierd met een spetterend jubileumprogramma. Van 22 december tot en met 6 januari staat het verwarmde tentencomplex traditiegetrouw opgebouwd in het Brabantpark!

Natuurlijk staat de voorstelling dit jaar geheel in het teken van het jubilerende circus en het 250-jarig bestaan van de circustraditie. Van begin tot het eind is het feest, met confettikanonnen, slagroomtaart en artistieke verrassingen!  
In de show schitteren topartiesten uit geheel Europa.

 Krachtacrobaten uit Oekraïne, gewaagde balansacrobatiek op de rola-rola, de muzikale clowns Rivelinos, een moderne rolschaatsact, komische stunts op de reuzetrampoline en razendsnelle jonglage met de voeten.
Een ode aan het klassieke circus met de Duitse Marylin Zinnecker. Zij toont de unieke band met haar paard Castellano, dat in gehele vrijheid (zonder teugels) een klassieke hogeschool presenteert. Tevens een bijzondere combinatie van reusachtige steppekamelen met edele Friese hengsten in vrijheidsdressuur.

Het gehele circusprogramma wordt begeleid door live muziek !

Kaartverkoop
Gedurende de hele Kerstvakantie worden voorstellingen verzorgd. De première vindt plaats op zaterdagavond 22 december om 20.00 uur, daarna dagelijks om 15.00 uur. Op 1e en 2e Kerstdag zijn er shows om 12.00 & 16.00, 31 december & 1 januari wordt niet gespeeld.TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda (je ontvangt max 5 nieuwsbrieven per jaar)