Go-Kids helpt LINDA.foundation

Go-Kids steunt arme gezinnen via de LINDA.foundation, als je wilt kun je ook mee helpen.


Go-Kids begon ooit in Zwolle en Breda maar laat inmiddels in een groot deel van Nederland zien waar de leukste kinderuitjes in de buurt te vinden zijn. Ideaal voor een dagje weg, of een nachtje weg, als je uit eten wilt met de kids of je zoekt bijvoorbeeld een kinderfeestje. Maar dat is niet voor ieder gezin weggelegd. Niet iedereen kan een kinderfeestje betalen, lekker uit eten of zomaar een dagje uit naar een pretpark. Veel kinderen in Nederland groeien nog steeds, ondanks de bloeiende economie, op in armoede.  

Go-Kids wil kinderen een zo breed mogelijk aanbod laten zien zodat ze spelenderwijs hun talenten en vaardigheden ontwikkelen. En uitjes hoeven niet altijd veel geld te kosten. Lekker de natuur in of naar de kinderboerderij, met de zoekfunctie op de website van Go-Kids kun je de gratis uitjes vinden, dus ook voor de kleine beurs zijn er mogelijkheden. Go-Kids werkt in verschillende regio’s (inmiddels 20) al samen met lokale stichtingen die gezinnen ondersteunen. Zo ook in Breda waar Saskia Hardeman tevens bestuurslid is van Stichting Happy Hippo. Deze stichting maakt oa verjaardag dozen voor kinderen van de voedselbank in Breda

Naast lokale initiatieven wil Go-Kids ook landelijk haar steentje bijdragen, vandaar de samenwerking met LINDA.foundation. “We bereiken dankzij de smartphone een steeds bredere groep ouders met kinderen in de basisschool leeftijd. Door uitjes en activiteiten op alle niveaus aan te bieden, is er voor ieder wat wils. Naast het informeren over het regionale kindvriendelijke aanbod, willen we ook actief bijdragen aan onze visie dat alle kinderen spelenderwijs hun talent moeten kunnen ontdekken en dat daar geen financiële drempel voor hoeft te zijn.” ligt Saskia Hardeman van Go-Kids Breda toe.

“1 op de 9 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Dat kan betekenen dat ze niet kunnen sporten, geen lekkere warme jas hebben en nooit op vakantie gaan. Omdat kinderen nooit verantwoordelijk zijn voor de financiële problemen, maar er wel onder lijden, willen wij ze een steuntje in de rug geven. Go-Kids is voor de LINDA.foundation een ideaal platform om gezinnen in Nederland te bereiken die ons daarin kunnen steunen. Via het platform Go-Kids hopen we dan ook meer aandacht voor armoede in Nederland te krijgen en zo ook meer kinderen te kunnen helpen. Wij zijn dan ook blij met de inzet van Go-Kids. ” aldus de LINDA.foundation.

“De LINDA.foundation zet zich in voor kinderen in armoede in Nederland, en is daarvoor afhankelijk van donaties. De LINDA.foundation wil dan ook graag gezinnen bereiken die wel de leuke uitjes met hun kinderen kunnen doen en hun steun vragen. Via Go-Kids is dit natuurlijk een unieke mogelijkheid. Go-Kids gaat zich inzetten voor de LINDA.foundation door middel van campagnes en middels een eigen actiepagina (https://www.actievoorlindafoundation.nl/actie/go-kids), waarop niet alleen gezinnen maar ook ondernemers die aangesloten zijn bij Go-Kids de mogelijkheid hebben een bijdrage te doen. Zo dragen we allemaal een steentje bij. En wat wij zo mooi vinden aan de LINDA.foundation is dat alle opbrengsten rechtstreeks ten goede komen aan de kinderen. Heel transparant. “ concludeert Go-Kids.

Oproep aan alle kids in de regio Breda: Wil jij ook je steentje bijdragen voor kinderen in Nederland die wel wat hulp kunnen gebruiken en heb je een leuk idee voor een actie, laat het ons weten op breda@go-kids.nl en wij denken met je mee en zorgen voor extra publiciteit!