Paw Patrol bij Chasse Theater

Paw Patrol in het Chasse Theater in Breda

Super leuke theater voorstelling voor kinderen vanaf 2 jaar!

Klaar voor actie?! De grootse internationale theatervoorstelling van Paw Patrol komt in de zomer van 2019 exclusief naar Nederland en België! Ga in deze spectaculaire show samen met jouw favoriete Paw Patrol Pups op een heldhaftig, muzikaal avontuur.

De enorm populaire Pups, bekend van Nickelodeon, zijn alleen eind juli tot begin september 2019 in slechts een paar theaters te zien. Speciaal voor deze zes weken, met een Nederlandse cast en volledig Nederlands gesproken.

In Paw Patrol Live! is de dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen. Snel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden?

Geen klus te groot, geen pup te klein… Geniet met de hele familie van een unieke, pup-tastische voorstelling boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor. En Paw Patrol, is niets te dol! Dus komen een aantal pups na de voorstelling nog naar de foyer van het theater om met jou op de foto te gaan.

Reserveer je kaartjes bij het Chasse Theater op 12, 13 of 14 augustus 2019

Extra leuk, pannenkoeken in het Chasse Theater

Voor of na de voorstelling eet je de lekkerste pannenkoeken in de foyer! Pannenkoekenbakker Bram komt met zijn bakbrommer naar het Chassé Theater om verse pannenkoeken te bakken. Voor € 4,25 p.p. krijg je een naturel pannenkoek met stroop of suiker én een heerlijk glaasje ranja. Vooraf reserveren aanbevolen.

 

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda (je ontvangt max 5 vakantie nieuwsbrieven per jaar)