Nationale Voorleesdagen 2020 Oosterhout

Kom tussen 22 januari tot en met 1 februari naar de bibliotheek van Oosterhout  voor de Nationale Voorleesdagen.
Op verschillende dagen kunnen kleuter en peuters gratis komen luisteren naar het voorlezen. 

Ook is in de verschillende bibliotheken van Theek 5  een leuke voorstelling tijdens De Nationale Voorleesdagen door Kindertheater Bram van Beusekom. Voor 2+ jaar.

Het prentenboek van het jaar 2020 staat centraal : Moppereend!

Moppereend gaat gedurende dit prentenboek van mopperig naar extreem chagrijnig. De andere dieren, die haar juist proberen op te vrolijken door te vragen of ze met hen wil meedoen, worden uiteindelijk allemaal aangestoken door het gechagrijn van eend. Ondertussen wordt het donderwolkje boven moppereend groter en groter tot het een ‘megantische’ zwarte wolk is geworden. En wat krijg je dan? De boel barst los: regen, dansende dieren in de plassen en een regenboog.  Een mooie conclusie: hoe donker de wolken ook worden, ooit komt er een einde aan. 

Kijk hier voor meer informatie over het voorlezen en meer activiteiten tijdens de nationale voorleesdagen bij de Theek 5

 
Algemene informatie over de nationale voorleesdagen

 

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda (je ontvangt max 5 nieuwsbrieven per jaar)