Nationale Voorleesdagen Breda

Nationale Voorleesdagen Breda

Nationale voorleesdagen 2019 Breda

Kom tussen 23 januari tot en met 2 februari naar de verschillende bibliotheken van Breda  voor de Nationale Voorleesdagen. Op verschillende dagen kunnen kleuter en peuters gratis komen luisteren naar het voorlezen.

Het prentenboek van het jaar 2019 staat centraal : Een huis voor Harry!

Het boek gaat over Kater Harry. Harry is bijna altijd binnen. Maar als vlinder Vera tikkertje wil spelen, gaat hij mee naar buiten. Dan verdwaalt Harry in de stad. Alleen Vera weet de weg naar huis. Kan iemand hem helpen Vera te vinden? Prentenboek met vrolijke, humoristische kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 

Op alle locaties van Bibliotheek Breda  staat het Prentenboek van het Jaar centraal en daar om heen worden een aantal leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd:

  • Wo. 23 jan.Voorlezen
  • Za. 26 jan.Muzikale Workshop
  • Wo. 30 jan.Voorlezen
  • Wo. 30 jan.Mis Poes! Theater Voorstelling om 10.00, 11.15, 14.30 en 16.00 uur, theaterzaal Nieuwe Veste Breda.  Mis Poes! is een voorstelling met stangpoppen en grote pop-ups voor iedereen vanaf 2,5 jaar.
    Mies is een lapjeskat. Ze heeft de mooiste lapjes van de straat. Maar op een ochtend wordt ze wakker en zijn al haar mooie lapjes verdwenen. Waar zijn de lapjes gebleven? Mies gaat op zoek bij alle huizen in de straat. Ze komt allerlei huizen en dieren tegen, maar zal ze ook haar vachtje terug vinden? (Toegang €1,50 voor zowel kind als ouder) 
  • Za. 2 feb.Muzikale Workshop

Klik hier voor een overzicht van alle activiteiten van de bibliotheek Breda en hoe je je kan aanmelden.


Algemene landelijke informatie over de nationale voorleesdagen


TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda (je ontvangt max 5 nieuwsbrieven per jaar)