Monumentendag regio Breda

  • van:  8 september 2018 00:00
  • tot:  9 september 2018 00:00
Monumentendag regio Breda

Open Monumentendag in Breda (zaterdag 8 en zondag 9 september)

Op zaterdag 8 en zondag 9 september openen meer dan 30 monumenten in Breda GRATIS hun deuren. Dit jaar staat alles in het teken van"in Europa". Er is van alles te zien, doen en beleven. Ook voor gezinnen met (kleine) kinderen. Zo zijn er speciale kinder/familie rondleidingen langs verschillende monumenten, te voet, met een paardentram een bus of in de boot!  Verschillende (familie) activiteiten en bezoeken zijn gratis!

Wil je alle kindvriendelijke activiteiten op deze dagen in Breda zien? Klik dan op deze link.

Open Monumentendag Oosterhout

Verschillende bijzondere locaties openen ook in Oosterhout op Monumentendag hun deuren. Op zondag is er een speciale monumentale fietsroute. Het programma van dit jaar vind je op onderstaande link.

Meer weten over de Monumentendag Oosterhout ,klik hier.

Open Monumentendag Etten-Leur

Ook in Etten-Leur kunnen jullie op 8 en 9 september een mooie route volgen langs verschillende monumenten. De flyer van de (fiets)route kan op zaterdag 8 en zondag 9 september worden afgehaald bij het Huysmuseum aan het Van Bergenplein 39 en het Van Gogh Informatiecentrum aan de Markt 4. Op een extra inlegvel is informatie over de diverse bezienswaardigheden te vinden.

Meer weten over de Monumentendag in Etten-Leur, klik hier


Nog meer monumenten uit de regio of de rest van het land bekijken. Klik hier voor de landelijke website van de Open Monumentendag


TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen (,max 5 keer per jaar)? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda