Koningsdag

  • van:  27 april 2019 09:00
  • tot:  27 april 2019 22:00
Koningsdag

Koningsdag 2019  

Iedere wijk en ieder dorp heeft zijn eigen Koningsdagviering. Overal zijn vrijmarkten en leuke activiteiten. Hieronder vind je linken naar de grootste activiteiten op Koningsdag in Breda, Oosterhout en Etten-Leur

Koningsdag Breda 2019

In het centrum van Breda begint de dag vroeg met een vlaggenparade van de Nederlandse Defensie Academie bij het Kasteel van Breda.

De toegang is gratis , maar je moet er wel tussen 9.00 en 9.45 naar binnen (met geldig legitimatie) , want de parade begin stipt om 10.00 uur.

Verder is er in het Valkenberg park naast de vrijmarkt veel leuks voor kinderen. Zo staat er voor kinderen een gaaf springkussen! 

Meer info over de activiteiten in het centrum van Breda vind je hier.

Koningsdag Oosterhout 2019

Ook in Oosterhout is het feest. Het begin in het centrum rond 12 uur. Ook hier is zijn op verschillende plakken springkussens en leuke activiteiten voor kids ! Kijk hier voor het hele programma in het centrum van Oosterhout.

Koningsdag Etten-Leur 2019

Ook in Etten-Leur zijn op verschillende plekken (kinder) vrij markten. Heel gezellig!

Kinderplein
Het Kinderplein is ook dit jaar op het Raadhuisplein, deelname hiervoor is gratis en ook inschrijven is niet nodig. Het Kinderplein is bedoeld voor kinderen in de leeftijd tot 13 jaar, onder begeleiding van hun ouders uiteraard, en voor de verkoop van enkel tweedehands kinderspullen. Uiteraard zijn zaken als optreden met een muziekinstrument of zelfgebakken koekjes (door kinderen) verkopen, ook geen probleem.

 

TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda