Gratis vakantie-uitje -Sterrenwacht

MAANifestatie 20 en 21 juli bij Sterrenwacht Tivoli

Op 20 juli 1969 zette Neil Armstrong als eerste mens voet op de maan. Om dit feit luister bij te zetten organiseert Sterrenwacht Tivoli een MAANifestatie op 20 en 21 juli 2019. Tijdens dit weekend kan het publiek te weten komen hoe de sterrenwacht betrokken was bij dit grootse evenement.

De sterrenwacht is geopend vanaf 12:00 en (groot) ouders en (Klein) kinderen zijn welkom voor een leuke middag Apollo beleving.

Er is een mooie expositie over de maanlandingen en een film die laat zien hoe Sterrenwacht Tivoli een rol had bij deze grootse onderneming. Ook is er een speurtocht voor kinderen, een rondleiding door de sterrenwacht, je mag zelf op de maan staan, je maakt een selfie met een astronaut en elke jeugdige bezoeker krijgt een Maan presentje

De entree is op beide middagen gratis. Aanmelden in de tuin van Tivoli, waar de kinderen hun speurtocht formulier kunnen afhalen en ook weer inleveren.

Waar => Sterrenwacht Tivoli  Jezuïetenplein 33  Oudenbosch, NB 4731 HX

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda