Programmeren voor kids van 7 tot 17 jaar!

Is jouw dochter of zoon tussen de 7 en 17 jaar en wil hij/zij alles weten over programmeren, websites bouwen, apps ontwikkelen en games bouwen? Laat ze dan gratis meedoen met de CoderDojo op bij Nieuwe Veste, Molenstraat 6 in Breda.

CoderDojo is een door vrijwilligers opgezette beweging en organiseert gratis, non-profit programmeer sessies voor kids. Kinderen die mee willen doen moeten de beschikking hebben over een eigen laptop met Windows, MacBooks en tablets zijn helaas niet voor de workshop geschikt. Let op: deelnemers jonger dan 12 jaar moeten worden begeleid door één begeleider van minimaal 18 jaar oud. 

Er is plaats voor 20 deelnemers, dus schrijf je snel in. Na inschrijven ontvang je van een bericht of je al dan niet bent geplaatst.

Waar is CoderDojo in Breda?
De locatie is afwisselend op diverse inspirerende plekken in Breda. Bijvoorbeeld de makerspace in de Centrale Bibliotheek van Nieuwe Veste in Breda, NAC stadion of bij een echt IT-bedrijf.

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? (max 5 vakantie nieuwsbrieven per jaar) Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda