BRIK Festival - Saltbush - Australië / Italië (5+)

BRIK Festival - Saltbush - Australië / Italië (5+)

BRIK Festival- Saltbush - Australië / Italië (5+)

Saltbush is een zilt plantje dat voorkomt in alle gebieden waar de oorspronkelijke bewoners van Australië wonen. De voorstelling met die naam is dan ook een reis door de cultuur van de Aboriginals.

Schilderingen, dans en muziek zijn voor de Aboriginals belangrijke kunstvormen om de natuurlijke kenmerken van het landschap te duiden. De makers van deze voorstelling, goeddeels zelf Aboriginals, nemen de kinderen mee in de beelden, geluiden en bewegingen die voor hen zo veel betekenen. Ze gaan op reis met twee vrienden en hun spirituele gids, mee door het land, langs rivieren, steden, woestijnen en de zee. Ze ontdekken niet alleen het land, maar groeien ook zelf door de uitdagingen die ze onderweg tegenkomen.

Saltbush is geen op-je-gat-reis. Het is een actieve tocht: kinderen worden uitgenodigd mee te spelen, dansen, performen in de kleurrijke omgeving vol klanken.

De voorstelling is te zien op de volgende dagen en tijden

  • zaterdag 8 juni 15:00 - 15:45 Chassé Theater  Tickets - € 8.25
  • zondag 9 juni 15:00 - 15:45 Chassé Theater - Tickets €8.25

Reserveer je kaartjes hier   En bekijk de trailer van de voorstelling

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda (je ontvangt max 5 vakantie nieuwsbrieven per jaar)