BRIK Festival - LIFE - IJsland (3+)

BRIK Festival - LIFE - IJsland (3+)

BRIK Festival - LIFE - a MudPie - IJsland (3+)

Twee mensen komen uit het donker gekropen. Ze vinden een zak zand. Ze beginnen ermee te spelen en ontdekken, vanuit het niks, gaandeweg waar het leven om draait.

Kinderen zullen zich meteen herkennen in de man en de vrouw die elkaar en de wereld om zich heen ontdekken. Ze hebben dikke pret met de aarde, ontdekken het, proeven ervan, rollen erdoor, spelen er spelletjes mee. Bouwen er beesten, landen, leven, liefde mee.

Volwassenen kunnen er een veel groter verhaal in zien: de geschiedenis van de wereld, de wording van de mens, het ontstaan van grenzen, de oorzaak van oorlog. Kunnen, want het moet niet, ze mogen net zo goed genieten van de speelsheid op de vloer. Misschien is dat zelfs wel beter, want het zou zo maar kunnen dat de aarde een betere plek zou zijn als grote mensen wat meer zouden spelen en lachen zoals kinderen dat dagelijks doen.

De voorstelling is te zien op de volgende dagen en tijden

  • woensdag 5 juni 13:30 - 14:10 Chassé Theater (Entree - € 9.25)

Bekijk de trailer van de voorstelling en reserveer je kaartjes hier

 

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda (je ontvangt max 5 vakantie nieuwsbrieven per jaar)