Beleef Kerst bij Dennenlucht

Beleef Kerst bij Dennenlucht

Beleef Kerstmis bij familierestaurant Dennenlucht

Op 2de kerstdag is familierestaurant Dennenlucht helemaal in kerstsferen! Komen jullie ook met vrienden of familie genieten en ontbijten, brunchen of dineren?

Kerst ontbijt bij Dennenlucht 


Vroege vogels kunnen genieten van het heerlijke Dennenlucht Kerst ontbijt van 10 uur tot 12 uur. Na het kerstontbijt kunnen jullie een heerlijke ochtendwandeling door het Mastbos maken. In een sfeervolle ambiance genieten jullie samen van een scala aan heerlijke gerechten.

Kerst brunch bij Dennenlucht

Uitslapers kunnen heerlijk blijven liggen want de kerstbruch bij Dennenlucht is tussen 13:00 en 15:00 uur. Voor of na het kerstontbijt kunnen jullie een heerlijke wandeling door het Mastbos maken. In een sfeervolle ambiance genieten jullie samen van een scala aan koude en warme gerechten.

Kerst diner bij Dennenlucht


Het kerstdiner is een mooi moment om met familie en/of vrienden bij elkaar te komen en te genieten van al het lekkers. Met een gerust hart de feestdagen in en eindeloos genieten van alle gezelligheid dat is diner bij Dennenlucht. In een schitterende aangeklede ambiance krijgen jullie een heerlijk kerst 3 gangen menu. Vanaf 16:00 tot 18:00 uur of vanaf 19:00 tot 21:00 uur. 

Kijk hier voor reserveringen op 2de kerstdag bij DennenluchtTIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? (max 5 keer per jaar)  Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda