Zwemmen met kinderen in de carnavalsvakantie

De verschillende zwembaden in de regio hebben veel leuke activiteiten deze vakantie. Ga gezellig en sportief met de familie of vriendjes en vriendinnetjes zwemmen. Wat is jullie favoriete zwembad uit de regio? Hieronder vind je een paar mooie zwembaden waar wij met onze eigen kids altijd veel plezier kunnen maken. 

Zwembad Sonsbeeck

Zwembad Sonsbeeck is een fijn zwembad voor de hele familie. Hier kun je altijd binnen en buiten zwemmen. Of ga je liever van de glijbaan of de wildwaterbaan? Deze leuke stroomversnelling voert jullie mee van binnen naar buiten, onder een waterval en door spannende tunnels!

Tip: Sonsbeeck heeft een leuke combideal wat een dagje zwemmen extra leuk maakt deze vakantie. Voor €9,50 kunnen jullie zwemmen en krijg je friet met saus, een snack en beker frisdrank ! 

Zwembad Ponderosa

Ken je zwembad Ponderosa al? Kleine kinderen kunnen spelen in het ondiepe boerderij waterspeelbad. Voor de iets grotere kinderen is er binnen een reuze glijbaan, een bubbelbank en een stroomversnelling.

Zwembad Kurenpolder

De Kurenpolder heeft een groot subtropisch zwembad met lange waterglijbaan van 100 meter lang. Ook is er een echt Turks stoombad, jacuzzi en sauna, super voor een dagje zwemmen met de familie in de vakantie. 

Kijk hier voor de actuele openingstijden tijdens deze vakantie

Bekijk hier een overzicht van alle zwembaden van de regio Breda

 

Log In