Win een hotelovernachting voor je gezin én kaartjes voor de Efteling!

Win een overnachting inclusief ontbijt in een familie kamer van het GuestHouse Hotel of Hotel de Kroon in Kaatsheuvel inclusief entree tickets Efteling voor maximaal 4 personen! 

Op deze pagina vind je meer informatie over deze super gave winacties van Go-Kids, het GuestHouse Hotel en Hotel de Kroon. 

Vanaf 4 februari kun je via sociale media meedoen met de actie voor het GuestHouse Hotel en vanaf 11 maart start de actie voor Hotel de Kroon! Je kunt dus twee keer meedoen!

De Hotels liggen naast elkaar en op 500 meter loopafstand van de Efteling! 

Het GuestHouse Hotel 

(Winactie actie van 4 februari tot 28 februari)

Ben je toe aan een paar dagen weg met het hele gezin? Kom naar GuestHouse Hotel Kaatsheuvel en geniet van een onvergetelijk verblijf inclusief bezoek aan de Efteling. Een hotel waar je jezelf kunt zijn, net zoals thuis!

GuestHouse Hotel Kaatsheuvel is het nieuwste familiehotel op loopafstand van de Efteling; ideaal voor families en vrienden die net even wat anders willen. Een verblijf bij GuestHouse Hotel is er een om nooit te vergeten. Het hotel beschikt over ruime familiekamers van 2 tot 8 personen met bijzondere bedden voor het hele gezin!

In de gezellige living kun je heerlijk genieten van een drankje en hapje terwijl de kinderen zich vermaken in de speelhoek. De gave, groene daktuin beschikt over speeltoestellen voor alle leeftijden en een heerlijk relaxed terras! In het seizoen worden gave kidstours georganiseerd en worden er bed-time stories verteld. Het GuestHouse Hotel  ligt op slechts 500 meter afstand van de Efteling, dus je auto kun je laten staan!

Voorwaarden van deze winactie:

  1. De winactie zal plaatsvinden op de facebook pagina van alle 24 Go-Kids regio's. Om te winnen like je het bericht op facebook. Delen mag, graag zelfs! Op 28 februari maken we de winnaar bekend. We selecteren één winnaar uit alle deelnemers. 
  2. De winnaar ontvangt een cadeaubon voor een gratis overnachting in een familiekamer inclusief ontbijt en entreetickets Efteling voor maximaal 4 personen.
  3. Boeking op basis van beschikbaarheid en geldig voor aankomsten tot en met 30 december 2019

Voor meer informatie over het GuestHouse Hotel

Hotel de Kroon 

(Winactie actie van 11 maart tot 5 april)

Kom samen genieten bij Hotel de Kroon, een gezellig en gemoedelijk familiehotel op loopafstand van de Efteling. Hotel de Kroon ligt naast het GuestHouse Hotel en biedt gezellige en comfortabele familiekamers van 2 tot 5 personen.
In de gezellige lobby & kleine bar staat de koffie en thee de hele dag gratis voor je klaar. Plof lekker neer, kijk TV of speel een spelletje met de hele familie. Speciaal voor de kids is er een leuke grote speelkamer met tafelvoetbal en air-hockey.  Nog een leuk weetje: Hotel de Kroon heeft de Tripadvisor Travellers Choice Award 2018 ontvangen en staat op de 4e plek in de top 10 van de beste gezinshotels in Nederland.

Voorwaarden van deze winactie:

  1. De winactie zal plaatsvinden vanaf 11 maart op de facebook pagina's van alle 24 Go-Kids regio's. Om te winnen like je het bericht op facebook. Delen mag, graag zelfs! Op 5 april maken we de winnaar bekend. We selecteren één winnaar uit alle deelnemers. 
  2. De winnaar ontvangt een cadeaubon voor een gratis overnachting in een familiekamer inclusief ontbijt en entreetickets Efteling voor maximaal 4 personen.
  3. Boeking op basis van beschikbaarheid en geldig voor aankomsten tot en met 30 december 2019

Voor meer informatie over Hotel de Kroon

Log In