Wetenschap techniek en VR feestjes regio Breda

VR feestjes, Escape Room kinderfeestjes en Lasergamen

Is jouw kind nieuwsgierig en wil hij/zij altijd weten hoe dingen werken? Geïnteresseerd in 3D en VR, escape rooms of laser gamen? Dan zijn deze feestjes de perfecte kinderfeestjes voor hem/haar!  

Klik op de kopjes voor meer informatie over deze high tec kinderfeestjes en het reserveren van een plekje! 

Kinderfeestje VR World Breda

Houd jij van avontuur en wil/durf jij een VR kinderfeestje in Breda te vieren? Ontdek de geheimen van Virtual Reality in de oude koepelgevangenis van Breda. Tijdens het speciale VR kinderfeestje worden jij en je vriendjes ontvangen door twee ervaren en enthousiaste VR Specialisten. Zij helpen je na binnenkomst met je virtuele reis! Durf jij het aan?

Natuurlijk! Want dankzij de begeleiders ga je helemaal Virtual Ready de nieuwe wereld in. Stap VR World binnen en beleef de wildste avonturen, zoals oog in oog met een dinosaurus staan of vuurballen uit je handen schieten als een echte tovenaar. Je kunt zelfs over de kop gaan in een virtuele achtbaan… .....als je durft!

Een kinderfeestje bij de QUB3Z Breda

Ben jij dol op gamen in welke vorm dan ook? Dus ben jij gek op bordspelletjes, XBOXen, met de Switch spelen of andere spellen? Je kinderfeestje kun je hier samen met jouw vrienden en/of vriendinnen super vieren. In de Koepelgevangenis in Breda is QUB3Z gevestigd. Deze locatie is echt super cool om jouw feest te vieren! Er is meer dan 400m2 speciaal ingericht voor gaming. De kinderfeestjes zijn te boeken met maximaal 8 kids.

Escape room kinderfeestje in Breda

Vier je kinderfeestje in de escape room van Escaping Breda
Het is tijd om rijk te worden! Jullie partner Jack heeft de perfecte kans gecreëerd om de AMT Bank te overvallen. In het bank kantoor vinden jullie creditcards van de rijkste klanten! Maar schiet op Jack kan de politie slechts 60 minuten bij jullie weg houden. Let's Rob The Bank is een super leuke en spannende Escape Room voor families met kinderen vanaf 9 jaar.

VR Kinderfeest met K3 bij The Park Playground in Breda

Tijdens dit bijzondere VR kinderfeestje gaan jullie op ontdekkingsreis in Egypte. Jullie gaan daar de meiden van K3 bevrijden tijdens een fantastische Virtual Reality ervaring! Dit is een uniek kinderfeestje voor stoere redders en ontdekkers! 

VR kinderfeestje K3 in Breda

Urbex Lasergamen

Urbex Laser is dé activiteit voor kids van 12 jaar en ouder! Net buiten de singels van Breda is de hele eerste verdieping van de voormalige Bakkersland fabriek omgetoverd tot gigantische lasergame arena. Met 14 verschillende grote en kleine ruimtes die samen meer dan 1.000 vierkante meter speeloppervlak bieden kan iedere tiener hier een spannend avontuur beleven!

Nog meer kinderfeestjes ideeën

 

Log In