Pannenkoeken kinderfeestje regio Breda  

Bij verschillende pannenkoeken huizen in de regio kunnen kinderen een heerlijk pannenkoekenfeest vieren. Soms mogen de kids zelf de keuken in, bij andere feestjes zit er een speurtocht bij. Vaak kunnen kinderen ook lekker spelen in de speeltuin van het pannenkoekenhuis. Hoe dan ook dit zijn de lekkerste feestjes van de regio!

Klik op de kopjes voor nog meer informatie en de link naar de website van de locaties van deze kinderfeestjes.

Pannenkoekenfeest Dennenlucht

Wil jij een super leuk kinderfeestje vieren bij Dennenlucht Breda? Dat kan op verschillende dagen bij Dennenlucht. Lekker binnen, buiten spelen, een koksmuts of koksschort versieren en niet te vergeten: Samen met je vrienden pannenkoeken versieren en lekker oppeuzelen en een Jaap ijsje. Bij de kinderfeestjes is het mogelijk om extra’s te kiezen, zo kun je een feestje boeken met gave speurtocht door het Mastbos. Ook kun je met vriendjes en vriendinnetjes een super leuke 6-kamp met Oud Hollandse spelletjes doen! (binnen of buiten)  Bekijk hier alle mogelijkheden voor een tof kinderfeestje bij Dennenlucht

Pannenkoekenfeest bij de Koeckers in Den Hout en Zundert

Bakkersfeestje De kinderen mogen zelf koekjes maken met koeckersdeeg. De koekjes worden door de kok in de oven gedaan. Terwijl de koekjes bruin worden, kunnen de bakkertjes lekker spelen. Binnen in Puk's speelgrot of buiten in de Koeckerstuyn. Ongeveer een half uur voor het einde gaan we aan tafel: genieten van een overheerlijke pannenkoek met eventueel een lekker ijsje na. De kinderen krijgen hun zelfgemaakte koekjes in een zakje mee naar huis. Plús nog een leuke verrassing.

Themafeestje Deze leuke Koeckers themafeestjes zijn in de thema's Ridders en Prinsessen, Dino en Unicorns of Super Hero's. Als de kinderen binnen komen worden ze geschminkt en verkleed, passend bij het thema. Ook kunnen ze een kleurplaat inkleuren in het gekozen thema. Alle kinderen van het kinderfeestje mogen spelen in de speelgrot of de enorme speeltuin buiten. Ongeveer een half uur voor het einde gaan de kinderen aan tafel: genieten van een overheerlijke pannenkoek met eventueel een lekker ijsje na. Tenslotte krijgt iedereen nog een mooie verrassing mee naar huis. 

Naast deze kinderfeestjes zijn er ook nog step, mini golf en andere kinderfeestjes mogelijk bij de Koeckers in Den Hout 

Pannenkoekenfeest het Smokkelaartje

Bij Strijbeek loopt een oude smokkelroute tussen Nederland en België en daarom kun je hier het perfecte Smokkelfeestje vieren! Restaurant Het Smokkelaartje heeft dan ook een smokkelspel (soort speurtocht) gemaakt voor kinderen tot 12 jaar. Het is een spannende smokkelspel dat in lengte kan variëren van 1,5 tot 2,5 uur waarbij de kinderen onderweg van alles leren over de natuur waar ze doorheen lopen. Naast dit feestje, zijn er ook nog andere speurtocht en GPS feestjes mogelijk bij het Smokkelaartje KIJK HIER 

 

Log In