Klimfeestjes regio Breda

In de regio zijn verschillende plekken waar kinderen een klim- en klauterfeestje kunnen vieren. Ze kunnen er terecht om tussen de bomen een klimparcours af te leggen. Ook kunnen kinderen ín de bomen klimmen tijdens een kinderfeestje.  Bekijk de verschillende aanbieders van deze feestjes en klik op de kopjes voor meer informatie over de prijs en het boeken van een klimfeestje.

Klimfeestje GibbonSport

Wie durft als eerste de bel te luiden op 12m hoogte in de boomtoppen? Het leuke van boomklimmen, of Monkeyklimmen is dat je altijd klimt, net zo hoog als je zelf durft. De kinderen hebben elkaar nodig, om te zekeren, tips te geven en elkaar aan te moedigen. Zo verlegt ieder kind altijd weer zijn grens. Leuk, stoer en sportief! 

Wil je nog net iets meer dan alleen in de bomen klimmen? Roetsj dan omlaag van de gave zipline bij GibbonSport. Deze zipline is wel 35 meter lang! 

En na afloop van je klimfeest plons je lekker het zwembad in van Recreatieoord de Warande. Na het kidzmenu ga je weer met een volle buik naar huis. Moe en meer dan voldaan! 

Klimmen bij klimpark de Mosten (Treehouse)

Naast de Treehouse bar bij de Mosten is een super mooi nieuw klimpark open.
Hou jij van spanning, actief bezig zijn en natuur? Dan kan je bij Klimpark de Mosten in Hoogstraten vlakbij Breda terecht!  Voor jong en oud, beginnende en gevorderde klimmers, bieden ze een gezellig, avontuurlijk en spannend dagje uit en een fantastisch kinderfeestje!

Kinderfeestje klimbos Biesbosch

Vier stoer kinderfeestje in klimpark Biesbosch! Kinderen kunnen heerlijk klimmen en klauteren en iedereen op zijn of haar eigen niveau. Er zijn verschillende routes die de kinderen kunnen klimmen, deze verschillen qua hoogte en qua zwaarte. Iedereen begint op het instapniveau en daarna kiezen de kinderen zelf de routes, afhankelijk van wat ze durven of wat ze kunnen. Over veiligheid hoeven jullie niet in te zitten want de kids kunnen nooit ergens ongezekerd staan met het gebruikte veiligheidssysteem, bovendien is er vriendelijk en deskundig personeel om de kinderen tips te geven.


Kinderfeestje bij de Belhamel

De basis van ieder kinderfeestje is spelen in de binnenspeeltuin en in de buitenspeeltuin met skelterbaan en bootjesvijver. Hier kunnen kinderen zelf met een bootje het pirateneiland verkennen! Ook kunnen kinderen spelen in de diverse speeltoestellen en graven met de graafmachine! Alle kinderen van een kinderfeestjes mogen samen aan een eigen versierde tafel zitten en natuurlijk hoort er ook een cadeautje voor de jarige er ook bij!  En wist je dat ze bij de Belhamel ook een cool indoor klimpark hebben?! 

Klimfeestje in Bergen op Zoom

Wonen jullie meer en in de buurt van Bergen op Zoom?  Bekijk dan eens dit leuke klimpark! Ook zeer geschikt voor een tof kinderfeestje

Monkey Moves Breda

Voor de kleinste klimmers, die nog niet in een klimpark terecht kunnen is een kinderfeestje bij Monkey Moves Breda een top alternatief! Als je een feestje bij Monkey Moves boekt, krijg je de keuze uit verschillende sporten. Dat is namelijk wat Monkey Moves graag doet, kinderen kennis laten maken met verschillende sporten. Zo kunnen de kids bijvoorbeeld gaan voetballen, freerunnen, apenkooien, basketballen, turnen, handballen, of zelfs een Mario Kart spel spelen, waarbij ze volop mogen klimmen en klauteren. Er is nog meer keuze en ook eigen ideeën mogen worden ingebracht.
De kinderfeestjes vinden plaats in een gymzaal in de buurt. Je kunt zelf een gymzaal regelen, of het feestje wordt gegeven in een van de gymzalen waar ook de Monkey Moves sportlessen plaatsvinden.

Nog meer inspiratie nodig? Bekijk alle actieve en sportieve kinderfeestjes van de regio hier 

Log In