Kinderfeestjes in indoor speelparadijs in Breda

Vier je feestje in een gave indoor speeltuin in de regio Breda  

Indoor spelen en ravotten is in Nederland een goede keuze. Het staat vaak in de top 3 van favoriete kinderfeestjes. En er zijn veel meer mogelijkheden dan je denkt........ We hebben een aantal top locaties met indoor speelparadijzen voor je op een rij gezet. Bij een aantal plekken kun je ook buiten spelen op je kinderfeestje.   

Speelboerderij de Vossenberg

Wil je lekker binnen én buiten spelen op je verjaardagsfeest met al je vriendjes en vriendinnetjes? Ga dan gezellig naar Speelboerderij De Vossenberg. Daar maken ze er samen met jou een geweldig feest van!

Als jarige sta je de hele dag in het middelpunt van de belangstelling, daar zorgen de medewerkers van de Vossenberg wel voor. Dat betekent dus heerlijk binnen spelen, buiten spelen en spelen op de timmerzolder, het mag allemaal. Daarnaast kun je ook kiezen voor een lekkere pannenkoek of een portie frites met snack in de middag. Om het compleet te maken kunnen ze bij de Vossenberg zelfs een verjaardagstaart voor je regelen!

spelen bij de vossenberg

Avontura Breda en Avontura Roosendaal

Bij Avontura zijn verschillende speelpleinen waar kinderen van verschillende leeftijden zich super kunnen vermaken. Zo is er een speciaal peuterplein en voor de wat oudere kids een gave klimvulkaan. Ook zijn er verschillende glijbanen, klimtoestellen, trampolines en plekken waar kinderen met reuze blokken kunnen bouwen. Ook kunnen kids met een elektrische auto scheuren over een raceparcours. 

kinderfeestje avontura Breda

Kinderfeestje bij Kids Wonderland 

In speelparadijs Kids Wonderland vieren kinderen een super gaaf verjaardagsfeestje! Welk arrangement jullie ook kiezen, het gaat een onvergetelijke dag worden!

Alle arrangementen bestaan uit entree, een tafelreservering van drie uur met ranja (met uitzondering van het Piraten/Prinsessen- en het Super Linny en Berry- Feest. Beide arrangementen hebben geen tijdsrestrictie) , een cadeautje voor de jarige en leuke extra’s. En wist je dat je bij Kids Wonderland ook binnen én buiten kan spelen! 

spelen bij kids wonderland

Kinderfeestjes bij Monkey Town Breda

Bij Monkey Town Breda mogen de kinderen de hele dag "apekooien."  De kinderen kunnen hier eindeloos spelen. Monkey Town heeft diverse soorten kinderfeestjes arrangementen. Zo kunnen kids  tussen het spelen door proosten met kinderchampagne of gezellig taart eten. Bekijk alle arrangementen en extra's en kies jullie perfecte Monkey Town kinderfeestje!  

Kinderfeestje bij Bounce Valley

Een airpark, of opblaasbaar bouncepark, Bounce Valley is eigenlijk een megagroot springkussen. Je loopt en springt dus over lucht en je hoeft niet van het springkussen af om naar een ander obstakel te gaan. De hele hal bestaat uit luchtkussen: een airpark dus.  Tijdens het kinderfeestje mogen de kinderen helemaal los. Behalve 'gewoon springen', of bouncen, zijn er bij Bounce Valley Breda ook allerlei obstakels waar je overheen en zelfs onderdoor kunt. Glijden, klimmen, whipe-out, voetballen... er is van alles te doen tijdens je bezoek aan dit springkussenpark. Je hoeft niet bang te zijn dat de kinderen hun energie niet kwijt kunnen ;)

Kinderfeestje bij de Belhamel

Bij familie entertainment centrum De Belhamel kun je veel soorten kinderfeestjes vieren!  De basis van ieder kinderfeestje is spelen in de binnenspeeltuin en in de buitenspeeltuin met skelterbaan en bootjesvijver. Hier kunnen kinderen zelf met een bootje het pirateneiland verkennen! Ook kunnen kinderen spelen in de diverse speeltoestellen en graven met de graafmachine! Alle kinderen van een kinderfeestjes mogen samen aan een eigen versierde tafel zitten en natuurlijk hoort er ook een cadeautje voor de jarige er ook bij!

Lekker binnen spelen bij Kabonk 

Spelen met je vriendjes en vriendinnetjes op je kinderfeestje bij Kabonk! Kabonk is een super mooi en nieuw indoor speelparadijs op Breepark in Breda met maarliefst 7 verdiepingen speelplezier! Er zijn heel veel verschillende kinderfeestjes mogelijk bij Kabonk. Natuurlijk is spelen bij alle feestjes inbegrepen, maar je kan je feestje uitbreiden met heel veel soorten lekker eten zoals frietjes, een pannenkoek of gezonde snacks. En ook een High Limonade feestje met twee etagères vol lekkers is een mogelijkheid bij Kabonk!

kinderfeestje kabonk

Alle actieve indoor kinderfeestjes 

Log In