Kinderfeestje De Steengroeve
Industriestraat 24, 4861 PR Chaam

Kinderfeestje bij De Steengroeve

Vier met je vriendjes en vriendinnetjes je kinderfeestje bij De Steengroeve. Heerlijk een feestje met pannenkoeken eten, lekker spelen in de binnenspeeltuin ( het Groeversbos genaamd) en buitenspeeltuin en een leuke activiteit in de natuur. Je kiest zelf wat je wilt gaan doen op je feestje.

Alle activiteiten duren ongeveer een uur. Natuurlijk eten jullie gezellig een pannenkoek. En daarna of er voor kunnen de kinderen nog fijn spelen in de speeltuin, klimmen en klauteren in het speelbos, of springen op de trampolines.

Er zijn bij De Steengroeve diverse arrangementen.

  • €7,00 per kind = Entree Groeversbos, ijsje, zakje chips, onbeperkt ranja
  • €12.50 per kind = Entree Groeversbos, onbeperkt ranja, cake, activiteit naar keuze, pannenkoek versieren, ijsje, zakje chips

     

Hier kan je het kinderfeestje aavragen

 

Een fantastisch kinderfeestje in het bos

Ben jij klaar voor een onvergetelijke dag in de natuur? Trek eropuit met je vriendjes en vriendinnetjes en beleef een interactief avontuur in het bos. Reserveer nu jouw opdrachtentas(en) voor het Kabouterpad, Dierenvriendjespad of Kraak de boswachtercode en vier je feestje in het bos. Het voordeel hiervan is dat je je eigen spulletjes mee kan nemen. Het speelbos in Chaam is een natuurspeeltuin. Er staan geen klimrekken of schommels. Je kunt er wel in bomen klimmen, hutten bouwen en slootje springen. Je kunt je in dit stuk bos heerlijk uitleven. Het enige wat niet mag is vuurtje stoken en spijkers zijn verboden. En natuurlijk nemen jullie na het vieren van je verjaardag al jullie afval zelf mee naar huis om thuis weg te gooien.

Ga je mee zoeken in het bos?

Het speelbos en kabouterpad mag je niet missen als je naar De Steengroeve gaat. Beiden zijn namelijk tegenover het pannenkoekenhuis.

Kabouterpad

Recht tegenover het gezellige pannenkoekenhuis, kun je een betoverend avontuur beleven op het Kabouterpad. Verspreid over een afstand van ongeveer 1,5 km door het bos, staan er 21 genummerde kaboutervriendjes van Pimmetje Puntmuts op je te wachten. Deze schattige kabouters hebben allemaal hun eigen unieke opdracht voor jou!

Een leerzaam en speels avontuur

Het Kabouterpad is speciaal ontworpen voor kinderen tussen de 3 en 6 jaar oud. Voor slechts €1,- per kind kunnen zij deelnemen aan dit spannende avontuur. Terwijl ze het pad volgen, worden al hun zintuigen geprikkeld en leren ze spelenderwijs meer over de natuur om hen heen.

Dierenvriendjespad

Stap in de wereld van de dieren tijdens de ontdekkingstocht door het prachtige bos. Bij aanvang krijgt elk kind een tas met verschillende leuke opdrachten. Met behulp van de kleurenwijzer gaan ze op zoek naar takjes voor een vogelnest, lopen ze als een eend of springen ze als een kikker.

Een avontuur voor jonge avonturiers

Het Dierenvriendjespad is geschikt voor kinderen tussen de 4 en 8 jaar oud. Voor slechts €4,- per opdrachtentas, ongeacht het aantal kinderen, kunnen zij genieten van dit educatieve en speelse avontuur.

Kraak de boswachtercode

Los raadsels op en ontdek een speciaal, extra zintuig tijdens het spannende Kraak de boswachtercode avontuur. Voor slechts €4,- per opdrachtentas kunnen kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar oud hun hersenen laten kraken met uitdagende puzzels en geheimen ontrafelen die het bos te bieden heeft.

 

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor