Avontuurlijke indoor kinderfeestjes regio Breda

Avontuurlijke indoor kinderfeestjes van de regio Breda  

In de regio Breda zijn veel stoere en avontuurlijke indoor kinderfeestje mogelijk. 

 

Indoor trampolinepark FunZone Breda en

Indoor trampolinepark FunZone Roosendaal

Indoor trampolinepark FunZone Breda is een super mooi en gaaf indoor trampolinepark waar kinderen een super leuke jump verjaardagsparty kunnen vieren! Indoor trampolinepark FunZone biedt jumpers de ruimte om naast de standaard aaneengesloten trampolinevelden, ook gave jump-area's waar je allerlei tricks kunt oefenen en spellen kunt spelen. Ook kun je hier freerunnen. 

Er is in dit trampolinepark Valo Jump, een dodgeball area, foam pit, bigairbag, een wipe out baan en high performance trampolines en een sport deel waar je kunt basketballen en turnen op de trampolines! Er zijn verschillende kinderfeestjes mogelijk voor kids vanaf 8 jaar!

Trampoline springen voor kinderen vanaf 0-5 jaar (Kids Jump)

Speciaal voor kinderen van 0-5 jaar heeft FunZone Kids Jump! Iedere zaterdag en zondag ochtend op vaste tijden. Kijk hier voor het rooster. Kinderen komen dan gezellig samen met een ouder of begeleider trampoline springen. Per kind moet er een begeleider bij zijn, met oogpunt op de veiligheid van de kinderen.

funzone

Trampolinepark FunZone Breda    FunZone Roosendaal

Kinderfeestjes Reptielenhuis De Aarde

Reptielenhuis De Aarde verzorgt echt gave dieren kinderfeestjes. Vier je verjaardag tussen echte krokodillen, schildpadden, slangen en nog veel meer spannende reptielen en dieren! Dit feest vergeet je niet snel.
Het reptielenhuis verzorgt verschillende kinderfeestjes voor kids vanaf 4 jaar tot +- 14 jaar oud. Per feestje kun je kiezen uit verschillende pakketten zodat er voor iedereen het perfecte kinderfeestje samen te stellen is.

kinderfeestje reptielenhuis de aarde

Kinderfeestje Reptielenhuis

Escape room kinderfeestje bij Escaping Breda

Vier je kinderfeestje in de escape room van Escaping Breda
Het is tijd om rijk te worden! Jullie partner Jack heeft de perfecte kans gecreëerd om de AMT Bank te overvallen. In het bank kantoor vinden jullie creditcards van de rijkste klanten! Maar schiet op Jack kan de politie slechts 60 minuten bij jullie weg houden.

Let's Rob The Bank is een super leuke en spannende Escape Room voor families met kinderen vanaf 9 jaar.

Escaping Breda

Escape room kinderfeestje bij Escape076

Vier je kinderfeestje bij Escperoom076 in het centrum van Breda en ontdekt het mysterie in ‘’de Postkamer’’! Zijn jij en je team slim genoeg om door het beveiligingssysteem van meneer Buijs te breken en zo al het geld uit de kluis te halen? Kom ons dan helpen en duik terug in de tijd van postboeken, postzegels en… gestolen geld? Maar let op, de klok tikt want jullie hebben precies 60 minuten om de kluis te bereiken! Werk samen met je team om alles puzzels en raadsels op te lossen en zorg dat je binnen de tijd het geld uit de kluis mee naar buiten neemt!

Speciale KIDS-kamer

De Postkamer is in 2 versies te reserveren. Een KIDS-kamer voor de leeftijd van 8 t/m 12 jaar onder begeleiding van minimaal 1 volwassenen per groep. Of de JUNIOR-kamer die van 13 t/m 15 jaar zelfstandig gespeeld kan worden!

escape 076

Escape 076

Kinderfeestje bij (indoorklimpark) De Belhamel 

Bij de Belhamel kun je naast binnen en buiten spelen ook een super gaaf indoor klimparcours doen op je kinderfeestje! Let op dit is voor kinderen ouder dan 8 jaar en met een minimale lengte van 1.35m Bij de indoorsurvival is een instructeur aanwezig die de kinderen zal begeleiden en uitleg zal geven. Daarnaast kan je er ook bowlen, en natuurlijk binnen spelen.

Kinderfeestje Belhamel

Kinderfeestje bij Bounce Valley

Een luchtkussenpark, of opblaasbaar bouncepark, Bounce Valley is eigenlijk een megagroot springkussen. Je loopt en springt dus over lucht en je hoeft niet van het springkussen af om naar een ander obstakel te gaan. De hele hal bestaat uit luchtkussen: een luchtkussenpark dus. Tijdens het kinderfeestje mogen de kinderen helemaal los gaan. Behalve 'gewoon springen', of bouncen, zijn er bij Bounce Valley Breda ook allerlei obstakels waar je overheen en zelfs onderdoor kunt. Glijden, klimmen, whipe-out, voetballen... er is van alles te doen tijdens je bezoek aan dit springkussenpark. Je hoeft niet bang te zijn dat de kinderen hun energie niet kwijt kunnen ;)

Bounce Party

Kinderfeestje VR World Breda

Houd jij van avontuur en wil/durf jij een VR kinderfeestje in Breda te vieren? Ontdek de geheimen van Virtual Reality in de oude koepelgevangenis van Breda. Tijdens het speciale VR kinderfeestje worden jij en je vriendjes ontvangen door twee ervaren en enthousiaste VR Specialisten. Zij helpen je na binnenkomst met je virtuele reis! Durf jij het aan?

Super gaaf VR kinderfeestje

Kinderfeestjes bij Urbex Laser

Urbex Laser is dé activiteit voor kids van 12 jaar en ouder! Net buiten de singels van Breda is de hele eerste verdieping van de voormalige Bakkersland fabriek omgetoverd tot gigantische lasergame arena. Met 14 verschillende grote en kleine ruimtes die samen meer dan 1.000 vierkante meter speeloppervlak bieden kan iedere tiener hier een spannend avontuur beleven!

Urbex Laser

Urbex Laser

 

Kijk hier voor alle kinderfeestjes op Go-Kids Breda

TIP: wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids Breda en omstreken.

Log In