De huidige generatie groeit, in tegenstelling tot de generaties daarvoor, niet meer op met ouderwetse plakboeken en zelfgeknutselde creatieve scrapbooks. Van iedere vakantie, ieder uitje met het gezin en ieder kinderfeestje stond wel een boek vol met jeugdsentiment in de kast. Tegenwoordig worden onvergetelijke momenten, zoals een kinderfeestje, daardoor snel vergeten.

Gelukkig kun je de feesten van je kinderen vastleggen in een fotoboek en dus toch nog die ‘trip down memory lane’ ervaren. Zo kun je op een regenachtige dag nog eens een fotoboek erbij pakken en leuke herinneringen ophalen. Ben je benieuwd hoe je dit doet? Lees dan snel verder!

Heb jij ook je smartphone altijd paraat?

We kennen het als ouders allemaal: we hebben onze telefoon altijd paraat. Zo zijn we er vaak snel bij om alle mooie, grappige en gekke momenten van onze kinderen vast te leggen.

Helaas blijft het daar vaak ook bij. De foto’s blijven hangen in ons digitale album en wanneer je een leuke foto terug wilt zoeken, ben je eerst oeverloos door je filmrol aan het scrollen. Gelukkig kun je gemakkelijk en snel je foto's bundelen in een fotoboek en op deze manier koesteren. 

Een fotoalbum maken was nog nooit zo makkelijk

Begint het al te kriebelen om overzicht te creëren en van al die mooie herinneringen een fotoboek te maken? Een fotoalbum maken is heel eenvoudig. Je kunt het boek helemaal naar jouw smaak ontwerpen, met gebruiksvriendelijke ontwerp software. Zo bepaal jij onder andere zelf de vorm, grootte en kaft van het fotoalbum. Nadat het basisontwerp is gemaakt, pas je het ontwerp eigenhandig aan zoals jij het boek voor ogen hebt. 

Fotoboek: leuk cadeau!

Een fotoboek is natuurlijk leuk voor jezelf, maar ook uniek als cadeau voor bijvoorbeeld een opa, oma, oom, tante, vriend of vriendin. Zo blijven jullie herinneringen voor altijd gekoesterd. Het is aan te raden om een fotoboek kort na de gebeurtenis te maken. Dan staat de gebeurtenis nog vers in je herinnering en kun je er leuke anekdotes aan toevoegen. 

Mooie herinnering aan een kinderfeestje

Kortom, door een fotoboek te maken van een kinderfeestje heb je een leuke herinnering aan deze bijzondere dag. Daarnaast is het ook leuk om de feestgangers op het kinderfeestje van jouw kroost een blijvende herinnering mee te geven aan het feestje: namelijk een gepersonaliseerd fotoboek. Zo maak je het feest onvergetelijk, en kunnen de party animals in de dop nog lang van het feestje nagenieten. Wij zouden zeggen: aan de slag!

Blogs voor ouders in heel NL!