Een uitje plannen met het hele gezin is een leuk idee. Het is het ultieme quality time-momentje met het gezin en tijdens zo’n uitje worden de leukste herinneringen gemaakt. Toch kan het soms lastig zijn om een uitje te vinden dat iedereen aanspreekt en dat iedereen leuk vindt. Gelukkig zijn er wel een aantal optredens of concerten die voor het hele gezin leuk kunnen zijn. Om je een beeld te geven, hebben we hieronder drie leuke optredens opgesomd die ook leuk kunnen zijn voor jouw kids. Zo wordt het plannen van een uitje voor het gezin een stuk eenvoudiger.

1. Cirque du Soleil

Cirque du Soleil: de kans is groot dat je weleens van dit optreden hebt gehoord. En dat is natuurlijk ook niet zo gek, want Cirque du Soleil is nou eenmaal een groot spektakel. Over heel de wereld worden er optredens gegeven waarbij acrobaten, clowns en andere artiesten samenkomen om de zaal omver te blazen. Daarnaast staat Cirque du Soleil ook bekend om de dans, muziek en indrukwekkende decors. En het leuke van Cirque du Soleil is dat het geschikt is voor het hele gezin: zowel jong als oud zal versteld staan om de vele kunstjes en activiteiten tijdens de show. Ben je benieuwd wanneer Cirque du Soleil weer naar Nederland komt? Houd dan de concertagenda in de gaten.

2. Disney on Ice

Waan je in de wintersfeer met Disney on Ice. Bij Disney on Ice gaan namelijk allerlei Disney-figuren hun kunsten laten zien op het ijs door te gaan schaatsen. Zo kunnen jouw kids bijvoorbeeld de Disney-prinsessen zien schaatsen, maar ook andere figuren kun je tijdens deze show zien. Als jouw kinderen fan zijn van Disney, is dit dus zeker een leuk uitje om te plannen met jouw gezin. Daarnaast is deze show natuurlijk ook leuk voor jou als ouder: schaatsen is natuurlijk al een groot spektakel op zich! Als je op zoek bent naar tickets voor deze show, kun je eens een kijkje nemen op GoTicketShop.

3. Kinderen voor Kinderen

Zijn jouw kinderen dol op muziek, en ben je op zoek naar een uitje die op deze interesse aansluit? Dan kun je eens naar een optreden van Kinderen voor Kinderen gaan: Kinderen voor Kinderen is een groep kinderen die de show zullen stelen met hun mooiste zangkunsten. Ook dit is een uitje dat leuk is voor zowel jouw kids als voor jou als ouder, aangezien het natuurlijk ontzettend leuk is om kinderen met zoveel talent te kunnen zien schitteren op het podium.