Op de Haarlemmerdijk in het centrum van Amsterdam vind je dit leuke snoepwinkeltje papabubble, waar ze zelf snoep maken. Je kunt het ook als workshop boeken!

Het ontstaan van Papabubble in Amsterdam

Het ontstaan van Papabubble heeft een bijzondere oorsprong van twee vrienden die naar Barcelona vertrokken en daar hun eerste snoepwinkeltje openden in de Spaanse stad. Het snoepvirus sloeg toe en met dank aan een startersaward in 2004(!), is de Amsterdamse Papabubble in 2005 opgericht. 

Workshop eigen snoepjes maken bij Papabubble

Bij Papabubble op de Haarlemmerdijk in Amsterdam kun je niet alleen deze prachtige snoepjes kopen, maar ook zelf snoepjes maken. Er zijn diverse workshops te boeken en dit kan ook nog in combinatie met schmink van de Feesttantes! Wil je zelf thuis alvast aan de slag met het maken van Lolly's? Bestel dan het DIY Lollypakket van Papabubble. 

Familieworkshop Lollies maken

Het is nu ook mogelijk om een familieworkshop lollies maken te boeken. De workshop is voor maximaal 4 personen (die in 1 huis wonen), in de winkel van Papabubble en je gaat een verzameling vol lekkers én kleurrijks maken. Reserveer kan via mika@papabubble.nl. 

DIY-lollypakket - maak thuis je eigen lollies

Zijn jullie gek op lollies? Hoe leuk is het dan als je thuis samen met de kids je eigen lollies kunt maken. Daarvoor heeft Papabubble een te gek DIY-lollypakket samengesteld met alle benodigdheden voor het maken van lollies én de volgende extra's: 

  • een voorbeeldlolly - door papabubble gemaakt
  • een zakje snoep van 60 gram
  • een kortingsbon van 10% voor aankopen in de snoepwinkel van Papabubble

Bestel jouw DIY lollypakket!