Middenweg 302, 1701 GK Heerhugowaard

IAMMOZI is veel meer dan een t-shirt dat je koopt. Koop een van de stoere shirts van ongekend goede kwaliteit en je schenkt daarbij een kind in Malawi precies zo'n zelfde shirt. Zo geef je een kind, heel ver weg, het gevoel dat iemand om ze geeft. Hoe mooi is dat?

Voor wie is IAMMOZI?

In de IAMMOZI webshop koop je voor zowel kids als volwassenen bijzonder mooie shirts met een hele fijne pasvorm. Geen drukke prints of kleuren, zo is de kleding voor iedereen geschikt en kan iedereen zichzelf zijn (I AM). Een mooi basic kledingstuk wat je altijd perfect kunt combineren met een mooie rok of broek. 

IAMMOZI   IAMMOZI

Meer dan zomaar een webshop

Dit is niet zomaar een webshop met fijne kleding. Bij IAMMOZI koop je een shirt voor je kids of voor jezelf en tegelijkertijd schenk je daarmee precies zo'n zelfde shirt aan een kansarm kind in Malawi. Deze shirts gaan heel lang mee dus zeker voor deze kinderen een meer dan welkom kledingstuk. Maar nog belangrijker is dat we op deze manier deze kinderen het gevoel geven dat iemand, heel ver weg, om ze geeft, dat ze gezien worden. Elke keer dat ze het shirt aantrekken geeft dit hen een fijn gevoel. Circa 46% van de bevolking in Malawi is jonger dan 15 jaar. Veel van deze kinderen zijn wees en kunnen dus niet terugvallen op hun ouders. 

IAMMOZI

Waar en hoe worden de shirts gemaakt?

De shirts worden ontworpen in samenwerking met Fair & Co, die op hun beurt weer communiceren met India met betrekking tot de productie. Vanzelfsprekend werken zij alleen met gecertificeerde productielijnen, met  verantwoorde arbeidsomstandigheden. Ook werken ze alleen met organisch katoen. 

Wat is het doel van IAMMOZI?

Zij hebben een ambitieus & nobel doel, namelijk minimaal 1.000.000 kinderen in Malawi bereiken en daarmee ook het Fairtrade en biologische marktaandeel in India verder te vergroten. Bij elk shirt wat verkocht wordt help jij hier aan mee. Share the gift of giving! 

NIEUW: De IAMMOZI Giftbox!

Nieuw in de webshop: een prachtige giftbox! Deze is samengesteld met kwalitatieve en duurzame producten van gelijkgestemde ondernemers. Natuurlijk zit ook hier een IAMMOZI shirt in én gaat er 1 naar een kind in Malawi. Een cadeau voor jou én hen dus! De box heeft een waarde van ruim 75 euro. Je koopt 'm voor slechts € 65,-. Goede tip voor als je nog een origineel cadeau zoekt!

Giftbox IAMMOZI

Wist je dat de ervaring van geven ons het meeste geluk brengt?

Naar de webshop van IAMMOZI

 

Volg je Go-Kids regio Alkmaar & Noordkop al op Facebook?

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!