Girls and Boys kids and teens fashion

Langestraat 7, 1811 JA Alkmaar

Girls and boys in Alkmaar is niet zomaar een kledingwinkel voor kinderen. Girls and Boys wil dat ouders en de kinderen van hun kleding houden en dat kinderen ervan genieten als ze de kleding dragen. Aan ieder kind wordt oprechte aandacht en tijd besteed, ieder kind is in onze ogen uniek. De stylisten gaan op zoek naar de stijl die het beste bij het kind past en waar hij of zij zich het prettigst in voelt. De kinderen moeten vol zelfvertrouwen de winkel uitgaan.

Speciale bar voor kinderen bij Girls & Boys in Alkmaar

De missie van Girls and Boys is continu innoveren in klantbeleving. Klanten moeten voelen dat ze bij Girls and Boys echt op een bijzondere en oprechte wijze worden geholpen en vermaakt. Om dit te bereiken wordt er veel tijd en geld geïnvesteerd. Zo is de winkel in onlangs verder uitgebreid en de tekeningen voor een volgende uitbreiding liggen er ook al klaar. Girls and Boys is de eerste kinderwinkel in Nederland met een speciale bar voor kinderen. Ieder kind kan hier een Fristi, Chocomel, limonade of een biologische appelsap krijgen.

Photobooth en winkelen op afspraak met kledingstylist

De nieuwste innovatie is de photobooth. Kinderen kunnen nadat zij een nieuwe kledingset hebben uitgekozen in de photobooth op de foto. Deze foto kunnen ze vervolgens downloaden op de website. Binnenkort start Girls and Boys met een test om via internet een afspraak te maken met een van de kledingstylisten. Dit kan indien de stylist beschikbaar is zelfs buiten openingstijd. Hiermee innoveert Girls and Boys verder in klantbeleving.