Kinderboekenwinkel De Vrolijke Boekenwurm

Houttil 52, 1811JN Alkmaar

De Vrolijke Boekenwurm is een heerlijke kinderboekenwinkel in het centrum van Alkmaar. 

Voorlezen stimuleren met vrolijke kinderboeken

Het concept van de winkel is erop gericht om het voorlezen aa kinderen van 0- tot- 7 jaar nog meer te stimuleren. Dit doen ze bij De Vrolijke Boekenwurm met vrolijke, frisse en eigentijdse kinderboeken, die kinderen direct aanspreken. 

Lezen is leuk, leerzaam en knus!

Ook verkopen ze knuffels, spelletjes en andere mooie producten die direct met de boeken te maken hebben, zodat het lezen nog leuker en interactiever wordt. Lezen is tenslotte gewoon leuk, leerzaam en knus om te doen!

Activiteiten bij De Vrolijke Boekenwurm

Naast de vrolijke beleving in de winkel, organiseren ze bij De Vrolijke Boekenwurm ook regelmatig activiteiten zoals: voorlezen, knutselmiddagen en te gekke meet en greets met bekende boekkarakters.

Tot slot zet de Vrolijke Boekenwurm zich in voor participatie van jongeren met een verstandelijke beperking of met een afstand tot de arbeidsmarkt.   

Vrolijke online voorleesmomentjes

Tijdens de corona-crisis heeft de Vrolijke Boekenwurm allerlei andere manieren gevonden om toch in contact te blijven en leuke online activiteiten aan te bieden. Waaronder het 'vrolijke voorleesmomentje' wat 2 x in de week plaatsvindt op YouTube. Er wordt voorgelezen uit de mooiste, leukste en grappigste prentenboeken. Je kunt natuurlijk ook terugkijken. Bekijk hier naar alle voorleesmomentjes! 

Vrolijke voorleesmomentjes De Vrolijke Boekenwurm

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in de vakanties in de regio Alkmaar? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Uittips & Specials van Go-Kids regio Alkmaar!