Landal Orveltermarke

Op zoek naar rust, avontuur, natuur en cultuur? Op Landal Orveltermarke vind je het allemaal. Klauter over het Vernuverpad, wandel naar museumdorp Orvelte of ontspan op het terras van je bungalow.

Dit park is ideeal voor kids, want er zijn voldoende vermaak mogelijkheden, zoals zwemmen in de natuur of in een zwembad, lekker spelen in de vele speeltuinen . Of lekker jumpen op de airtrampoline of een balletje trappen op het multifunctioneel speelveld. Een gezellig middagje midgetgolfen of Pitch & Putt met het hele gezin. Het kan allemaal. Het park heeft een grote keus aan bungalows en er zijn zelf een aantal 4 en 6 persoons kinderbungalows.

B&B Aangenaam-Olde Horst

Wil je er met je gezin of een groep er een weekendje of midweek tussenuit? Aangenaam- Olde Horst is ideaal voor groepen of gezinnen met kinderen. Bij het kindvriendelijk verblijf is een speeltuin aanwezig gecombineerd met een speelveld met o.a. doeltjes en tafeltennis tafels. Ook zijn er in de omgeving diverse kinderactiviteiten in en rondom Diever en de nationale parken Drents-Friese Wold en Dwingelderveld. En binnen 25 km zit je in Giethoorn en nationaal park de Weerribben!

Camping De Lente van Drenthe

Camping De Lente van Drenthe gelegen op de Drentse Hondsrug. Een heerlijke plek voor een gezellige vakantie. De ruim opgezette camping is ideaal voor de gezinnen met jonge kinderen. Wat is naast kamperen in de eigen tent nog leukere dan kamperen in een luxe Safaritent. Camping De Lente van Drenthe biedt veel faciliteiten aan voor kinderen op de camping maar ook in de nabije omgeving is veel te doen en te beleven.

Molecaten Park Kuierpad

Wil je van allerlei verschillende activiteiten kunnen doen en ook nog in een rustige omgeving verblijven? Molecaten Park Kuierpad heeft het allemaal.
Prachtig gelegen midden in de natuurgebieden van Drenthe. En van alles te doen zoals zwemmen in het meer op het park, zwemmen in het binnenzwembad, boogschieten, gebruik maken van het klimpark en nog veel meer. Er is zelfs een (borstel)ski-baan!

Overnachten bij Staatsbosbeheer

Wil je écht in de natuur overnachten? Dan moet je bij Staatsbosbeheer zijn!
In Drenthe heeft Staatsbosbeheer maar liefst 10 overnachtingsmogelijkheden. Zo kun je een huisje huren midden in de natuur, maar je kunt zelfs bij de boswachter logeren!
Bekijk alle mogelijkheden via de pagina over Staatsbosbeheer.

Log In