Zomerkampen van Simbo in Bergen

Eeuwigelaan 9, 1861 CL Bergen

Zomerkampen van Simbo in De Burcht in Bergen

Tijdens deze vakantie slaap je in een heel bijzonder gebouw: het is helemaal rond en ontworpen door een architect. Binnen vind je heel veel hout, waardoor het gebouw een hele warme en stoere uitstraling heeft. Beneden is er een grote keuken en een recreatieruimte om te eten en spellen te spelen. Ook vind je hier douches en toiletten. Boven vind je drie slaapzalen en nog een extra douche en toilet.

Buiten is er veel speelruimte en een grote kampvuurplek. De accommodatie ligt midden in het bos, dus we kunnen hier ontzettend veel toffe spellen spelen. En op de fiets zijn de groepen in een kwartiertje op het strand van Bergen aan Zee.

Alle voorzieningen op een rij:

  • recreatieruimte;
  • grote keuken;
  • twee eenvoudige, maar gezellige slaapzalen;
  • voldoende sanitair
  • grote kampvuurplaats
  • midden in het bos en vlak bij het strand
  • wifi.

Over Simbo Zomerkampen

Bij het kiezen van een zomerkamp ga je niet over één nacht ijs. Je kijkt naar de kwaliteit, veiligheid en begeleiding, zodat je zeker weet dat je kind een geweldige tijd beleeft en je als ouder je kind met een gerust hart achterlaat. Bij Simbo zijn deze zaken gegarandeerd in orde. Met ruim 10 jaar ervaring in het organiseren van kinder- en jongerenvakanties, mag je Simbo gerust een specialist noemen. Daarnaast zijn ze aangesloten bij de brancheorganisaties ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Minstens net zo belangrijk: dat je een vakantie kiest die bij je past! Bij Simbo kan dat, want ze hebben een heel breed aanbod aan jeugdkampen, de hele zomer en verspreid over Nederland. Coole zomerkampen met altijd 24/7 begeleiding, all-inclusive (zelfs zakgeld) en in kleine leeftijdsgroepen. Speciaal voor de actiezoekers, avonturiers creatievelingen, gamers en sporters. Maar er is ook genoeg tijd om lekker te chillen. Je bent natuurlijk wel op vakantie!

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in de vakanties in de regio Alkmaar?
We sturen je met plezier GRATIS UitTips in je mail!

GRATIS UitTips!