Eigenlijk is het niet in een tekstveld te beschrijven wat de mogelijkheden zijn bij DJUS in Schoorl. Van zomerkamp tot gezinsuitje, struinen in de duinen, whiken, kitesurfen, suppen in de lagune en ga zo maar door. De beste manier om te ontdekken wat er allemaal gebeurt bij DJUS is door het te gaan beleven.

De Jongens Uit Schoorl zomerkampen

Voor kinderen hebben De Jongens Uit Schoorl de tofste zomerkampen voor verschillende leeftijden. De kampen in Camperduin aan Zee worden gegeven vanuit het Lagunepaviljoen aan de lagune op het strand van Camperduin.

Surfkamp in Camperduin

Vijf dagen lang surfen en lol maken op het strand! Elke dag op het surfcamp bestaat uit twee dagdelen waarbij er altijd een dagdeel wordt gesurft en een dagdeel een andere activiteit gedaan wordt. Je krijgt les van ervaren, gecertificeerde instructeurs die altijd in zijn voor een grap of een potje 'duimworstelen' met onze beroemde én beruchte instructeur Thor. Naast de surflessen gaan we onder andere longboarden, powerkiten en brandingraften. Kortom, het surfkamp is één groot feest die je niet mag missen!

Gedurende de week worden foto's genomen die je aan het einde van de week kosteloos mee kunt nemen naar huis zodat de herinneringen nog jaren bewaard blijven. Aan het einde van de week staat er een expression session op het programma, een funwedstrijd met alleen maar winnaars. Je ontvangt tevens je golfsurfdiploma.

Surfkampen zijn er bij DJUS voor de leeftijden 7-9 jaar, 10-12 jaar en 13-15 jaar.

Strandkamp van DJUS

Houd je van actie en avontuur? Dan past dit zomerkamp helemaal bij jou! Tijdens het strandkamp worden er vijf dagen lang de leukste en spannendste activiteiten gedaan. Ben jij slim genoeg om raadsels op te lossen, snel genoeg om water te dragen, sterk genoeg om met je eigen gebouwde katapult een land te veroveren en behendig genoeg om het sterkste vlot te bouwen? Doe dan mee aan het strandkamp!

Naast survival &lagoonspellen ga je ook activiteiten als bodyboarden, korren, surfen en raften doen. Een speurtocht mag natuurlijk ook niet ontbreken! Elke dag is gevuld met spannende en leuke spellen, zodat jij je geen moment hoeft te vervelen. Zeker weten de leukste week van jouw vakantie!

Het strandkamp kan worden geboekt als dagkamp of inclusief overnachting in de beachfarm.

Strandkampen van DjUS zijn er voor de leeftijden 7-9 jaar en 10-13 jaar.

Kitesurfkamp en Watersportkamp voor oudere jeugd

Voor jongens en meiden vanaf 13 jaar zijn er bovendien nog hele stoere Kitesurfkampen en Watersportkampen in twee leeftijdsgroepen: 13-15 jaar en 16-18 jaar.