Terborchlaan 301, 1816 MH Alkmaar

Kinderfeestje vieren? Ga lekker met de vriendjes en vriendinnetjes schaatsen bij IJsbaan De Meent in Alkmaar!

Verjaardag vieren op de ijsbaan in Alkmaar

Op de ijsbaan in Alkmaar kun je kiezen uit drie verschillende feestjes:

  • Recreatief schaatsen
  • Fun Curlen Kinderfeestje
  • Ice Challenge Kinderfeestje

Bij het curlen en het ice biken zijn geen schaatsen nodig, bij de andere activiteiten wel. Zonodig kun je schaatsen huren via Schaatsspeciaalzaak FortySix. Natuurlijk kan je bij alle feestjes via de horeca ook iets te drinken of te eten reserveren.

Recreatief schaatsen op je partijtje

Lekker schaatsen met vrienden en vriendinnen, zo lang als jullie willen (binnen de openingstijden natuurlijk)! Er is geen begeleiding bij dit feestje, dus de meekomende volwassenen zijn zelf verantwoordelijk.

Fun Curlen Kinderfeestje (woensdagmidddag)

Curlen - dat doe je niet iedere dag.... hoe leuk is het om daar je kinderfeestje mee te vieren? De kinderen gaan een houten steen proberen te mikken op de dolly aan de overkant en kunnen de voortgang helpen door voor de steen uit te vegen. Dat is pure Fun!

Je kunt dit doen op de 400-meter baan en in de ijshal - het curlen wordt begeleid door een instructeur van Alkmaar Sport.

Voor het curlen hebben de kinderen geen schaatsen nodig!

Ice Challenge Kinderfeestje (woensdagmiddag)

De Ice Challenge is een programma van een uur waarbinnen de kinderen zelf kunnen kiezen uit allerlei leuke ijs-activiteiten. Denk aan vrij schaatsen, ice biken, ice hockey, sjoel de puck of fun curlen. Zo leuk! 

Voor ice biken en fun curlen zijn geen schaatsen nodig. De kids worden ook bij het Ice Challenge Feestje begeleid door een instructeur van Alkmaar Sport.

Kinderfeestje bij De Meent boeken?

Supertof toch, je verjaardag vieren op De Meent? Voor alle details over dagen, tijden en prijzen - en om een feestje te reserveren - ga je naar de website van De Meent .

Naar de website van De Meent over kinderfeestjes

Volg je Go-Kids regio Alkmaar & Noordkop al op Facebook?

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Horeca aanwezig
  • Indoor