Beauty & Schmink kinderfeestjes door Sandra Hair & Make-Up in Alkmaar

Met jouw verjaardag een echt beautyfeestje vieren? Of liever allemaal mooi geschminkt worden? Beide is mogelijk bij Sandra Hair & Make-Up. Meiden die van beauty houden kunnen hier lekker tutten. In de salon of op locatie in de omgeving van Alkmaar kunnen deze prachtige make-overs verzorgd worden!

Beauty kinderfeestje

Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen kiezen uit 2 beauty kinderfeestjes (op maandag en woensdag midden, of in overleg). De feestjes duren van 1,5 uur tot 2 uur in de Salon of op locatie in de omgeving van Alkmaar. Naast dat ze er allemaal natuurlijk mooi uit komen te zien is er een welkomstdrankje met wat lekkers en voor de jarige een cadeautje!
Ook op andere dagen of het weekend is het mogelijk op locatie te komen met de spiegelkoffer!

Boek gelijk!

Beauty arrangement

Een professionele visagist gaat aan de slag met maximaal 10 kinderen! Van kindermakeup, schminken tot Chunky glitters. Ook een Haarstylist staat klaar om de haren mooi te vlechten, krullen of opsteken! Zijn de kinderen niet aan de beurt kunnen ze aan de slag om leuke armbandjes te maken met mooie kralen en hangers.

Sandra_Beautyfeestje_02

Deluxe arrangement

Ook bij Deluxe arrangement zit alles wat het beauty arrangement heeft. Echter zit er tussendoor ook gezonde lekkernijen en onbeperkt drinken bij!

Sandra_Beautyfeestje_01

Schmink feestje in Alkmaar

Voor elk kinderfeestje is er een prachtig ontwerp te bedenken. Met veilige schmink kunnen er van eenvoudige, kleurrijke designs tot gedetailleerde kunstwerken worden gemaakt, Allemaal bij wens van het kind. Ook kan er met glitters gewerkt worden!

Meer informatie

 

 

-----------------------------------------------

Meer (weekend) tips ontvangen?

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief
en ontvang de leukste activiteiten, uitjes en kinderfeestjes
in de regio's in Noord-Holland!
(Noordkop, Alkmaar, Westfriesland, Zaanstreek-Waterland, Amsterdam en Gooi & Vechtstreek)

Aanmelden Go-KidsTips

Volg ook op social media

Go-Kids Amsterdam - Socials

 

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Indoor