Op het gezellige Coolplein is Wonder's iedere dag geopend voor een heerlijke kop koffie, een stuk taart, een goed glas wijn, een lekkere clubsandwich of een heerlijk a la carte gerecht.

Wonder's in Heerhugowaard biedt diverse specials zoals: High tea, High wine, breakfast en babyshower. Maar is ook een High tea voor kids.

Kids bij Wonder's Heerhugowaard

Ook aan de kleintjes is gedacht. Kinderen kunnen zich vermaken in de kidscorner of met een Wonder's kleurplaat. Er zijn diverse gerechtjes op de kindermenukaart, zoals burgers, zalm en spagetti. Bij de kindergerechtjes krijgen zij een muntje waarmee ze zelf een kleinigheidje uit de automaat kunnen kiezen.

Kids High tea

Speciaal voor de kleine gasten hebben ze een Kids High Tea samengesteld.

Een platter gevuld met diverse lekkere kinder gerechtjes zoals bijvoorbeeld scones, poffertjes, fruit en croissants en natuurlijk thee en limonade.

Kinderfeestje bij Wonder's

Wil jij als jarige job ook een stoer kinderfeestje?

Vier je verjaardag dan samen met je vriendjes & vriendinnetjes bij Wonder's. Je kunt bij Wonder's HHW je kinderfeestje vieren.
Bij binnenkomst staat er een mooi versierde tafel voor jullie klaar, waar je je cadeautjes kunt uitpakken en jullie kunnen genieten van een kan limonade. Ook ligt er een kleinigheidje voor de jarige. Je kunt uit verschillende kinderfeestjes arrangementen kiezen.

Volg je Go-Kids regio Alkmaar al op Facebook?
Krijg je steeds leuke tips voor uitjes en feestjes!