De Bolle Buik in Heerhugowaard is een heerlijke plek om met je kinderen naartoe te gaan. Er is een grote speeltuin met restaurant en midgetgolfbaan, en een superleuk Kabouterpad.

Grote Oudhollandse speeltuin

Kids kunnen zich helemaal uitleven in deze grote Oudhollandse speeltuin. Ren van de wipkip naar de hoge glijbaan, ga met z'n allen op de familieschommel en chill vervolgens lekker op het gras. Graaf een diepe kuil in de zandbak, geniet op de schommel en ren je rot in het rad.

Restaurant De Bolle Buik

Het restaurant is een fijne plek om met je kids te gaan eten. Er zijn heel veel verschillende pannenkoeken, maar ook allerlei andere lekkere dingen te krijgen. Burgers bijvoorbeeld, shoarma en saté.... hmmmm...

Midgetgolfen met de kinderen

Een leuk gezinsuitje is altijd om samen te gaan midgetgolfen. Dat kan ook bij De Bolle Buik in Heerhugowaard: er is een fijne midgetgolfbaan die je ook in de winter kunt lopen met de kids. Neem opa en oma ook mee, gezellig!

Kabouterpad Heerhugowaard

IVN-NKL en De Bolle Buik hebben samen een heerlijk Kabouterpad ontwikkeld, bedoeld voor kinderen tot een jaar of 8. Kijk voor meer info bij Kabouterpad Heerhugowaard!