De Jongens uit Schoorl (DJUS); inmiddels een begrip in de regio en ver daarbuiten! Waarom? Omdat zij hele toffe zomerkampen organiseren in de meivakantie én natuurlijk in de zomervakantie! Met activiteiten op het water zoals surfen, kiten en suppen, maar ook hele leuke spellen op het land. Hoe dan ook een zomerkamp bij De Jongens uit Schoorl is een hele belevenis waar jouw kids een onvergetelijke herinnering maken! 

De Jongens Uit Schoorl zomerkampen

Voor kinderen hebben De Jongens Uit Schoorl de tofste zomerkampen voor verschillende leeftijden. De kampen in Camperduin aan Zee worden gegeven vanuit het Lagunepaviljoen aan de lagune op het strand van Camperduin. Maar ook in Castricum is een mooie locatie voor geslaagde zomerkampen! En wat dacht je van het surfdorp in Petten op Camping Corfwater?! Hier kan je als gezin naar toe en nemen de kinderen overdag deel aan het zomerkampprogramma en kom jij als ouder helemaal tot rust!

5 dagen lang zomerkamp! 

Vijf dagen lang watersporten en lol maken op het strand en in de duinen! Elke dag op het zomerkamp allerlei activiteiten die afgestemd zijn op de leeftijdsgroep en de weersomstandigheden. De kids krijgen les van ervaren, gecertificeerde instructeurs die altijd in zijn voor actie! Surfen, longboarden, powerkiten en brandingraften. Kortom, het zomerkampen zijn één groot feest die je niet mag missen!

Gedurende de week worden foto's genomen die je aan het einde van de week kosteloos mee kunt nemen naar huis zodat de herinneringen nog jaren bewaard blijven.

Diverse soorten zomerkampen in Camperduin, Castricum en Petten

Houdt jouw kind wel van van actie en avontuur? Dan past een van de zomerkampen helemaal in het plaatje! De jongens uit Schoorl bieden de volgende kampen aan bij de diverse locaties:

- Meivakantiekamp: 7 t/m 15 jaar
- Surfcamp: van 7 t/m 15 jaar
- Pro Surfcamp: van 10 t/m 15 jaar
- Beach Adventure: 7 t/m 13 jaar
- Watersportkamp: 13 t/m 18 jaar
- Kitesurfkamp: 14 t/m 18 jaar

 

Meer info over de zomerkampen

 

Volg je Go-Kids regio Alkmaar & Noordkop al op Facebook?

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!