Het is 4 november - de boot van Sinterklaas moet wel onderweg zijn vanuit Spanje als Sint en zijn Pieten op tijd in Nederland willen arriveren. Op 17 november komt hij aan in Nederland - dit jaar in Zaanstad. De Nationale intocht van Sint is dus redelijk in de buurt in 2018... je zou erbij kunnen zijn met je kinderen! Maar misschien kijk je dat liever knus op TV, of laat je de landelijke intocht voor wat die is en ga je naar een intocht in de buurt? Het kan allemaal, er zijn natuurlijk overal intochten om de goedheiligman te verwelkomen.

Intochten van Sinterklaas in de omgeving van Alkmaar

We hebben heel wat intochten in de Go-Kids agenda gezet voor jullie. Hieronder een overzicht van de intochten in de omgeving van Alkmaar die er tot nu toe in staan:

Zeker weten dat er nog meer intochten zijn... we vullen natuurlijk in de periode tot 17 november nog verder aan. Heb jij informatie over intochten voor ons? Laat het ons weten via alkmaar@go-kids.nl, dan voegen we ze toe!

Activiteiten met Sint en Pieten in de regio

Zodra Sinterklaas voet aan wal heeft gezet in ons land ga je hem en zijn Pieten natuurlijk overal tegenkomen. Het is onmogelijk om alle activiteiten in Sintsfeer hier te vermelden, maar we plaatsen er toch graag een leuk aantal in onze agenda. Tot nu toe zijn dat:

Ook hier geldt: als je leuke Sint-activiteiten in de omgeving van Alkmaar, Bergen, Heiloo, Egmond, Langedijk, Heerhugowaard hebt.... ze zijn  van harte welkom op alkmaar@go-kids.nl!

Helemaal in Sinterklaas-sferen? Heb je onze leuke Sinterklaas Aftelkalenders al gedownload? Eén om af te tellen tot de intocht en één tot Pakjesavond – dat is meteen ook een schoenenzetkalender. 

Tof toch? Ze zijn helemaal gratis, dus vraag snel de downloads aan!