Voordat je het weet is het zover, dan is Sinterklaas weer in Nederland om ons ook in 2018 te verblijden met zijn bezoekjes, cadeautjes, gedichten en pepernoten. Een heerlijke periode - voor sommige kids wel heel spannend maar toch ook weer iets dat we niet willen missen. De magie van schoen zetten en pakjesavond... fantastisch toch?

Sinterklaas in 2018

Natuurlijk begint de Sintperiode met de intochten, te beginnen met de landelijke intocht op TV. Die is dit jaar vlakbij, in Zaanstad! Ga je daarheen of kijk je toch liever op TV? Of doe je misschien helemaal niets met de Nationale intocht en wacht je gewoon tot Sinterklaas bij jou in de buurt verwelkomd wordt? 

Tips voor aanvullingen? Graag!

Wij zetten hieronder een aantal intochten en activiteiten van Sinterklaas en zijn Pieten in Midden-Kennemerland voor je op een rij. Natuurlijk is de lijst niet compleet en vullen we de Go-Kids agenda gráág verder aan. Help je mee? Tips zijn van harte welkom via Facebook of in een email naar anneke@go-kids.nl. Dank je wel alvast!!

Intochten in de regio met Castricum, Beverwijk, Uitgeest, Wijk aan Zee en Heemskerk

Activiteiten met Sint en Pieten in Midden-Kennemerland

Na de intocht ga je Sinterklaas en zijn Pieten natuurlijk overal tegenkomen. Superleuk en magisch voor de kinderen, altijd een feestje. We hebben wat leuke Sint-activiteiten in Midden-Kennemerland voor je op een rij gezet:

Helemaal in Sinterklaas-sferen? Heb je onze leuke Sinterklaas Aftelkalenders al gedownload? Eén om af te tellen tot de intocht en één tot Pakjesavond – dat is meteen ook een schoenenzetkalender. 

Tof toch? Ze zijn helemaal gratis, dus vraag snel de downloads aan!