Een leuk uitje met je gezin in corona tijd... dat valt nog niet mee. Er is natuurlijk heel veel dicht, dat is al heel lang zo en we weten ook nog lang niet wanneer daar weer verandering in komt. Hoe fijn als je dan tóch een tof uitje kunt bedenken?! Deze autopuzzeltochten, fietsspeurtochten en wandelspeurtochten zijn superleuk voor het hele gezin, helemaal coronaproof en je kunt ze boeken met een speciale Go-Kids korting!!

Puzzeltocht met de auto, fiets of wandelen

Coronaproof betekent afstand houden van anderen. Vooral lekker naar buiten dus, want daar is afstand houden veel makkelijker dan binnen. Buiten wandelen en fietsen is heerlijk - alleen is het voor kinderen niet altijd even enerverend. Het is dan ook slim om daar een leuke activiteit aan te koppelen. Helemaal perfect als je die activiteit niet zelf hoeft te bedenken, dat het ook voor jou verrassend is... dat is precies wat je krijgt met deze funtochten. Niet alleen voor wandelen en fietsen, er zijn ook auto fun tochten! 

Speciale Go-Kids korting!

De fun tochten werken helemaal via GPS op je smartphone, via een speciale app krijg je de opdrachten. Om mee te doen betaal je per auto normaal gesproken € 19,95, maar met de speciale Go-Kids korting slechts €17,95!

---------------------------------------------------------------------

Auto fun tochten : gezellige auto puzzelrit in heel veel steden

Geweldig plan: lekker erop uit met de auto met je gezin. Niet zomaar rondrijden, maar een autopuzzeltocht doen. De puzzeltocht zit vol met toffe opdrachten, puzzels, vragen en foto- en filmopnames. Kies bij je aanmelding voor de speciale Auto Fun Tocht voor kinderen - die zijn geschikt voor kids van 6 jaar en ouder.

De route is zo'n 45 kilometer lang - je bepaalt zelf wanneer je de tocht gaat rijden en hoe lang je daarover wilt doen. 

De Auto Fun Tochten zijn op dit moment te boeken voor:

Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Hengelo, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Noordwijk, Rotterdam, Scheveningen, Tilburg, Utrecht, Valkenburg, Vlissingen, Zandvoort, Zwolle.

❗❗ LET OP: bij het boeken kiezen voor de AUTO FUN TOCHT VOOR KINDEREN ❗❗

Voor elk van die steden kun je de volgende kortingscode gebruiken:

10% korting met kortingscode: GOKIDSALKMAAR

Auto Kinderspeurtocht Alkmaar (+ Beemster)

Auto puzzeltocht - Funtochten

---------------------------------------------------------------------

Fiets fun tochten: toffe fiets puzzeltocht met je gezin

Ga je er liever op uit met de fiets, met onderweg leuke opdrachten, puzzels en vragen? Dan kies je voor de Fiets Fun Tochten - een route van ca 20 kilometer  met onderweg 40 vragen en puzzels, en 10 opdrachten om leuke foto's of filmpjes te maken. Je ziet niet vooraf wat de route wordt, als je op een opdrachtenpunt bent krijg je pas de zien waar je daarna naar toe moet. 

Ook van de Fiets Fun Tocht is een speciale versie voor kinderen (6-13 jaar): de Fiets Kinder Speurtocht.

De Fiets Fun Tochten kun je boeken voor de volgende steden:

Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam-Zuid, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Noordwijk, Rotterdam, Scheveningen, Tilburg, Utrecht,  Vlissingen, Zandvoort, Zwolle.

❗❗ LET OP: bij het boeken kiezen voor de FIETS FUN TOCHT VOOR KINDEREN ❗❗

Voor elk van die steden kun je de volgende kortingscode gebruiken:

10% korting met kortingscode: GOKIDSALKMAAR

Fiets Kinderspeurtocht Alkmaar

Fiets puzzeltocht met kinderen - Funtochten

---------------------------------------------------------------------

Wandel speurtocht: leuk wandelen met kinderen

Wandelen: hoe gezellig en gezond, lekker samen in de buitenlucht! Voor kinderen is het wel leuker als ze onderweg ook iets te doen hebben, en dat is precies wat je regelt met een Wandel Fun Tocht. De wandelroute is ca 6 kilometer super dus om met de kids te lopen. Je gaat niet op pad met een routekaart maar volgt de opdrachten op je smartphone: gewoon de aanwijzingen volgen. Onderweg ontdekken jullie allerlei leuke en interessante feitjes over de omgeving, krijgen jullie 40 vragen en puzzels, en opdrachten om foto's en filmpjes te maken. 

Je hoeft de tocht niet per se achter elkaar uit te lopen - na het activeren van de app mag je er 72 uur over doen om alle opdrachten uit te voeren. Dat is handig!

De Wandel Fun Tochten zijn er op dit moment voor:

Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Goes, Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Noordwijk, Rotterdam, Roermond, Scheveningen, Texel, Tilburg, Utrecht, Vlissingen, Zandvoort, Zwolle.

❗❗ LET OP: bij het boeken kiezen voor de WANDEL FUN TOCHT VOOR KINDEREN ❗❗

Voor elk van die steden kun je de volgende kortingscode gebruiken:

10% korting met kortingscode: GOKIDSALKMAAR

Wandel Kinderspeurtocht Alkmaar

Speurtocht voor kinderen - Funtochten