De Bumba Show draait in vele theaters door het hele land. Wij mochten er eentje bezoeken en onze ervaring met jullie delen! 

Lees verder na deze tips

Met Bumba volop genieten vanaf de eerste minuut

Go-Kids reporter Aissa is 5 en is dolenthousiast als ze hoort dat ze de echte Bumba gaat zien! Het is haar eerste ervaring in het theater en ze kan haar ogen bijna niet geloven...haar favoriete Bumba van tv staat daar gewoon in het echt! Het enthousiasme spat ervan af en ze zingt en roept uit volle borst mee met de liedjes en het verhaal. Je kunt niets anders dan meegenieten.

Bumba Show in het theater

De zaal zit gezellig vol en de voorstelling gaat over kleine Loes die in haar dromen in het Bumba circus belandt. Daar leert ze Bumba, Bumbalu, Bumbina en al de dieren van het circus kennen en beleeft ze samen met de circusdirecteur, Bumba en al zijn vriendjes de grappigste avonturen. De show is heel grappig en interactief met muziek en dans. Het duurt ongeveer een klein uur en is precies lang genoeg voor het jonge grut. Wat is de zaal enthousiast en er moet natuurlijk volop meegedanst worden met de liedjes. 

Na de show volgt er nog een verrassing: alle kinderen mogen op de foto met Bumba! Met een beetje geluk staan we redelijk vooraan in de lange rij met kinderen voor de foto. Aissa's grote broer was mee en wilde graag mee op de foto...voor kinderen tot een jaar of 7 is de show echt een groot feest. Daarboven blijft het dus leuk om met je kleine broertje of zusje mee te gaan. Je bent dan wel groot, maar meegenieten mag gewoon!

Op de foto met Bumba in het theater

Voor Aissa is het helemaal duidelijk: het theater is een magische plek! 

De Bumba Show is dus een mooi moment om je kindje (voor het eerst) kennis te laten maken met de magie van het theater. Zoek je nog een voorstelling? Kijk dan hier!

VOORSTELLINGEN

 

Log In