Op vrijdag 22 juni las ik de oproep van Anneke dat zij een ondernemende partner zocht voor Go-Kids regio Alkmaar. Grappig toeval is dat ik in Ballorig in Heerhugowaard zat toen ik het las, mijn 2 dochters waren vrij in verband met een studiedag en hadden dit gekozen als activiteit die dag. Ik wist eigenlijk direct dat ze mij zocht, ik heb Anneke gemaild en een week later zat ik bij haar aan de keukentafel voor een kennismakingsgesprek. Gelukkig waren we daarna allebei (nog steeds) enthousiast en was de beslissing om samen te werken snel gemaakt. Sinds begin juli ben ik de regiomanager van Go-Kids Alkmaar, gelukkig met hulp en ondersteuning van Anneke!

Wie ben ik?

Ik ben Natasja Remmé, net 36 jaar en woonachtig in Heerhugowaard. Ik woon daar met mijn man en onze 3 dochters. Wij hebben een samengesteld gezin, ik heb een dochter van 9 jaar uit een vorige relatie en mijn man heeft ook een dochter uit een eerdere relatie, die toevallig ook 9 jaar is. Samen hebben we nog een dochter van 5 jaar.
Naast Go-Kids werk ik als secretaresse bij een MBO in Alkmaar, probeer ik minstens 3 keer per week te sporten, ben ik het hardlopen (weer) aan het opbouwen en lees ik graag boeken. Ik vind het heerlijk om tijd te besteden met mijn gezin, spelletjes doen, dagjes of weekendjes weg of lekker op vakantie gaan naar Frankrijk of verder. 

Regio Alkmaar

Ik ben opgegroeid in Heiloo en heb daarna een aantal jaren in Alkmaar gewoond voor ik neerstreek in Heerhugowaard. Ik ken de regio dus behoorlijk goed, maar merk ook dat er nog genoeg te ontdekken valt.

Wat ga ik doen?

Zorgen dat je op Go-Kids de leukste dagjes weg, gezelligste restaurants en gaafste kinderfeestjes kan vinden, maar ook sport- en hobbyclubs en de hipste winkels. Dat ga ik doen via de website, Facebook, Instagram en de nieuwsbrief! Dus like, volg en schrijf in en mis helemaal niets meer van Go-Kids regio Alkmaar!

Ik heb er zin in om van Go-Kids regio Alkmaar de one-stop-website voor (groot)ouders te maken!

Tips en ideeën zijn natuurlijk altijd welkom, deze kun je mailen naar nh-west@Go-Kids.nl.

Groetjes,
Natasja