Wil jij in de kerstvakantie naar de tentoonstelling World of Dinos in Expo Haarlemmermeer (Expo Greater Amsterdam)? Dit is de grootste expo van Europa naar een waar ‘jurassic park’! World of Dinos is het ultieme uitje voor zowel ouders als kinderen. Mis het niet!

Krijg nu 20% korting op jouw kaartjes voor World of Dinos via Go-Kids!

Bestel jij via onderstaande link jouw kaartjes voor Wold of Dinos, dan krijg jij 20% korting op alle kaartjes die je koopt.

  • Ga naar de Go-Kids actiesite
  • Kies de datum wanneer je wilt gaan en beschikbaar is
  • Kies een beschikbaar tijdslot
  • De korting wordt nu automatisch getoond bij de kaarten
  • Kies het aantal kaarten dat je wilt hebben
  • Druk op reserveer
  • En ga verder in het betaalsysteem

Reserveer jouw kaarten hier!

World of Dinos in Amsterdam

Levensgrote en bewegende dinosaurussen veroveren Expo Haarlemmermeer. Samen vormen ze van 10 dec 2022 t/m 15 januari 2023 World of Dinos, de grootste reizende Dino Expo van Europa. Geschikt voor de hele familie. Interactieve elementen combineert de tentoonstelling met realistische dino modellen en een grote ‘kidszone’. Bezoekers stappen letterlijk een andere wereld in. De expo omvat meer dan 10.000 vierkante meter en met geen enkele andere expo te vergelijken.

Levensgrote dino's

World of Dinos is onderverdeeld in werelddelen waar bezoekers oog in oog komen te staan met dinosaurussen die op ware grote in op maat gemaakte decors tentoongesteld zijn. Niet alleen de omvang van de modellen is realistisch. Alle dino’s bewegen en maken geluid. Denk aan een brullende T-Rex en de razendsnelle, bewegende Velociraptor.

Leuke activiteiten voor kinderen

Naast dino modellen zijn er speurtochten, een bioscoop waar doorlopend documentaires getoond worden en bezoekers kunnen een ritje maken op een dino. Kinderen krijgen de mogelijkheid om zelf op zoek te gaan naar fossielen in onze opgravingen met zand.  

Blog

Zelf hebben wij in de voorjaarsvakantie al een kijkje mogen nemen bij World of Dinos. Wat een fantastische ervaring en wat waren de kinderen, maar ook wij onder de indruk! Bekijk ons verhaal hier.

Blog: Beleef World of Dinos

Wil je  jouw dino-fan voorbereiden op een dagje World of Dinos? Zorg dat je alles in huis hebt zodat jouw dino-fan aan niets ontbreekt!

Bekijk de dino blog!

 

-----------------------------------------------

Meer (weekend) tips ontvangen?

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief
en ontvang de leukste activiteiten, uitjes en kinderfeestjes
in de regio Amsterdam!

Aanmelden Go-KidsTips

Volg ook Go-Kids Amsterdam
(@gokidsamsterdam)

Go-Kids Amsterdam - Socials