Voorjaarsmarkt Sclorewald

  • van:  18 mei 2019 10:00
  • tot:  18 mei 2019 15:00
Voorjaarsmarkt Sclorewald

Woon- en werkgemeenschap Scorlewald houdt haar jaarlijkse voorjaarsmarkt, waarbij de bewoners van Scorlewald hun ambachtelijk werk vertonen en verkopen.

Producten van Sclorewald

De producten zijn gemaakt in de pottenbakkerij, de weverij en de instrumentenwerkplaats. Verder is er brood uit de bakkerij en gebak uit de banketbakkerij. Ook in de werkplaatsen op de Valkenhoeve kun je een kijkje nemen. Daar vind je de producten van de metaalwerkplaats, de papierwerkplaats en de biologisch dynamische tuin. Daar vind je ook een tweedehands boekenmarkt, een stand met een keus uit edelstenen en een stand met viltproducten.

Expositie, aanbiedingen en kids activiteiten

Choroi heeft een grote expositie in de werkplaats, waar alle instrumenten geprobeerd kunnen worden. Er zijn aanbiedingen zoals afgeprijsde muziekinstrumenten, lieren, koperklankspelen etcetera. Als extra attractie is er voor de kinderen een springkussen op de Valkenhoeve en kunnen ze een ritje op de pony maken. Op het terras en in het restaurant is er koffie en thee met wat lekkers.

Gaan jullie ook naar de Voorjaarsmarkt op Sclorewald?

De markt duurt van 10.00 tot 15.00 uur op het terrein van Scorlewald, aan de Valkenlaan 14 te Schoorl. Entree is gratis. Een deel van de opbrengst gaat dit jaar naar de projecten stART International, Pluktuin van Geesje, zorgboerderij De Waarborg op Curaçao en het innovatie-fonds van Scorlewald.

 

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in de vakanties in de regio Alkmaar?
We sturen je met plezier GRATIS UitTips in je mail!

GRATIS UitTips!