Dijk & Waard speeltuinen fietstour

Ontdek Dijk en Waard op de (kinder)fiets! Deze route start en eindigt in het Park van Luna in Heerhugowaard, en gaat via een leuke landelijke route naar recreatiegebied Geestmerambacht.

Het hoogtepunt van deze route is de avontuurlijke speelplaats bij het Geestmerambacht. Winter, lente, zomer of herfst; het is hier ieder seizoen goed spelen.

Avontuurlijk spelen in de buitenlucht

Klimmen en klauteren voor grote en kleine kinderen. In recreatiegebied Geestmerambacht zijn volop mogelijkheden. Aan de noordkant van het recreatiegebied is een leuke, uitdagende en avontuurlijke speelplaats aangelegd waar groot en klein hun behendigheid kunnen oefenen.


Park van Luna

Ook in het Park van Luna kan je lekker spelen. Er is bijvoorbeeld een leuke speelplaats met waterpomp waar kinderen eindeloos kunnen spelen. Het Park van Luna heeft alles wat je van een groen recreatiegebied aan de rand van de stad verwacht. Een afwisselende omgeving van bos, weides, water en zelfs een strand en waterskibaan. Daarnaast is kunst in het hele gebied verrassend toegepast. Je kunt er genieten aan en in het water, maar ook voor wandelaars, fietsers en mountainbikers is er volop te beleven.
 
 
Kijk hier voor meer leuke fietsroutes.
 
 

Volg je Go-Kids regio Alkmaar & Noordkop al op Facebook?

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!