Kom spelen in Droomland - Papaver4Kids in Wijkboerderij Alkmaar

Kom spelen in Droomland - Papaver4Kids in Wijkboerderij Alkmaar

Papaver4Kids speelt elke derde zondag van de maand een improvisatievoorstelling bij Wijkboerderij Alkmaar - steeds op reis naar Droomland. Voor kids van 4 tot 9 jaar!

Over de voorstelling Naar Dromenland

Zondagmiddag 16 december speelt Papaver4kids een muzikale voorstelling vol dromen voor kinderen. In pyjama gaan de spelers mét de kinderen op zoek naar de mooiste dromen. De kinderen mogen hun knuffels meenemen en meehelpen bij het vangen van speciale dromen.

 Je komt zitten op een kussentje en mag met ons meedoen. Lekker kijken mag natuurlijk ook. Wij nemen je mee naar spannende dromen waarin het op het eind altijd goed komt! De kinderen mogen als ze willen in hun pyjama komen en een knuffel mee. 

Over Papaver4Kids

Papaver4kids verzorgt al meer dan tien jaar prachtige voorstellingen vanuit het niets. Door te improviseren en de ideeën van de kinderen te gebruiken ontstaan er elk optreden weer nieuwe spannende verhaaltjes! Pratende beren, zoekende prinsessen, aardige boeken en superhelden, het komt allemaal voorbij.

Gaan jullie ook naar Wijkboerderij d'Oosterhout in Alkmaar?

Een kaartje per kind kost €5,- (+ limonade) en begeleiders mogen GRATIS mee! Voor meer info en het reserveren van plekjes ga je naar de website van Papaver4Kids.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in de vakanties in de regio Alkmaar? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Uittips & Specials van Go-Kids regio Alkmaar!